iPhone 5S reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 5S reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

beeldscherm
iPhone 5S Beeldscherm zwart/wit High Copy
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 59
beeldscherm
iPhone 5S Beeldscherm zwart/wit Origineel
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 89
accu
iPhone 5S Accu Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 49
laadconnector
iPhone 5S Laadconnector Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 49
audiojack
iPhone 5S koptelefoon ingang vervangen
Koptelefoon ingang is verstopt/ geen geluid uit de koptelefoon ingang
Totaal: € 49
trilmoter
iPhone 5S Muteknop Reparatie
Muteknop functioneert niet meer/ trilfunctie kan niet ingeschakeld worden
Totaal: € 49
earspeaker
iPhone 5S Earspeaker Unit
Geen geluid/ slecht geluid uit earspeaker
Totaal: € 59
luidspreker
iPhone 5S Loudspeaker Unit
Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid
Totaal: € 49
homeknop
iPhone 5S Homeknop Unit
Homeknop defect/ Homeknop klikt niet
Totaal: € 39
backcamera
iPhone 5S Back Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 59
frontcamera
iPhone 5S Front Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 49
trilmoter
iPhone 5S Trilmotor Unit
Trilfunctie doet het niet
Totaal: € 59
softwarerecovery
iPhone 5S Softwareherstel
Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast
Totaal: € 35
chemisch_mac
iPhone 5S Chemische reiniging
Waterschade/ vloeistof schade opgelopen
Totaal: € 35
Reparatieduur: 1 - 3 werkdagen

iPhone 5S, gerepareerd binnen een half uur

De iPhone 5S lijkt wat betreft het design hetzelfde uit als de iPhone 5. Toch heeft het toestel op meerdere vlakken veel verbeteringen. De iPhone beschikt over een 64-bits processor en M7 motion processor wat het een snel toestel maakt. Het heeft een 4 inch scherm met een resolutie van 640x1136 pixels waardoor je een helder en scherp beeld hebt. Het toestel beschikt over Touch-ID wat ervoor zorgt dat je de iPhone met de vingerafdrukscanner op de homeknop kunt ontgrendelen. Aan de achterkant van het toestel zit een 8 megapixel camera met een dubbele flitser en aan de voorkant een 1,2 megapixel camera.

De iPhone 5S is een gewaardeerd toestel. Maar wat te doen als het scherm gebroken is of het toestel niet meer werkt zoals het hoort? Het beste kun je dan zo snel mogelijk naar Phone Medic in Den Haag gaan om een snelle en deskundige iPhone 5 reparatie uit te laten voeren.

iPhone reparatie

Is je scherm gebroken, heb je waterschade, laad je iPhone niet meer op of is de camera kapot? Voor iedere iPhone reparatie kun je bij ons in Den Haag terecht. Ook als het gaat om problemen met de software of als het toestel niet meer werkt zoals het hoort.

Onze gecertificeerde en ervaren monteurs kunnen vrijwel iedere reparatie uitvoeren binnen 30 minuten en gebruiken uitsluitend originele onderdelen. In de tijd dat je toestel gerepareerd wordt kun je genieten van een gratis kop koffie of je kunt meekijken met de reparatie. Het is mogelijk om eenvoudig online of telefonisch een afspraak in te plannen maar je kunt ook gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Na iedere reparatie krijg je 6 maanden garantie zodat je altijd nog terug kunt komen mocht er iets niet goed zijn. Daarnaast kun je bij ons ook vrijblijvend terecht voor professioneel advies.

Herstellen van waterschade

Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen jouw toestel weer snel herstellen. Wanneer je waterschade hebt opgelopen is het raadzaam het toestel vrij te houden van het stopcontact en uit te laten staan. Op deze manier kun je kortsluiting voorkomen. Als je met waterschade bij ons komt zullen onze monteurs de accu verwijderen en de telefoon op een deskundige manier chemisch reinigen. Dit duurt ongeveer 30 minuten en voor een iPhone 5C waterschade reparatie betaal je maar €35,-.

Beeldscherm reparatie

Ook een gebroken beeldscherm kun je bij ons snel en deskundig laten repareren. Het gebroken scherm zal worden vervangen door een origineel Apple scherm en binnen een half uur heb jij weer een iPhone in handen die eruit ziet als nieuw.

Mocht je vragen hebben over onze diensten of reparaties kun je altijd contact met ons opnemen.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media