iPhone 5C reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 5C reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

beeldscherm
iPhone 5C Beeldscherm Zwart High Copy
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 59
beeldscherm
iPhone 5C Beeldscherm Unit Zwart
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 89
accu
iPhone 5C Accu Unit
Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan
Totaal: € 49
laadconnector
iPhone 5C Laadconnector Unit
Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op
Totaal: € 49
audiojack
iPhone 5c koptelefoon ingang vervangen
Koptelefoon ingang is verstopt/ geen geluid uit de koptelefoon ingang
Totaal: € 49
trilmoter
iPhone 5C Muteknop Reparatie
Muteknop functioneert niet meer/ trilfunctie kan niet ingeschakeld worden
Totaal: € 49
earspeaker
iPhone 5C Earspeaker Unit
Geen geluid/ slecht geluid uit earspeaker
Totaal: € 49
luidspreker
iPhone 5C Loudspeaker Unit
Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid
Totaal: € 49
homeknop
iPhone 5C Homeknop Unit
Homeknop defect/ Homeknop klikt niet
Totaal: € 39
backcamera
iPhone 5C Back Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 49
frontcamera
iPhone 5C Front Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 49
trilmoter
iPhone 5C Trilmotor Unit
Trilfunctie doet het niet
Totaal: € 49
softwarerecovery
iPhone 5C Softwareherstel
Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast
Totaal: € 35
chemisch_mac
iPhone 5C Chemische reiniging
Waterschade/ vloeistof schade opgelopen
Totaal: € 35
Reparatieduur: 1 - 3 werkdagen

iPhone 5C reparatie, altijd 6 maanden garantie

De iPhone 5C is het eerste model met een plastic achterkant. Het scherm is hetzelfde gebleven als die van de iPhone 5S, het is 4 inch groot en heeft een resolutie van 640x1136 pixels wat zorgt voor een scherp beeld. Het toestel draait op een A6 processor, net zoals de iPhone 5 maar heeft wel een grotere batterij waardoor het net wat langer meegaat. Het beschikt over een 8 megapixel camera, de selfiecamera heeft 1,2 megapixel. De iPhone is verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw, rood, groen en wit.

Wanneer je iPhone kapot gaat is het raadzaam het toestel zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade te voorkomen. Een iPhone 5 reparatie kun je snel en deskundig laten uitvoeren bij Phone Medic in Den Haag.

iPhone reparatie bij Phone Medic

We bieden de zekerheid dat je iPhone bij ons deskundig gerepareerd wordt. De reparaties worden uitgevoerd door onze gecertificeerde en ervaren monteurs en er worden enkel originele onderdelen gebruikt. Daarnaast kan bijna iedere reparatie binnen 30 minuten worden uitgevoerd en heb je je iPhone dus snel weer terug. Ook krijg je nog 6 maanden garantie na een reparatie.

Het is mogelijk om bij ons zonder afspraak binnen te lopen voor een reparatie of deskundig advies. Echter kun je ook via de website snel en gemakkelijk een afspraak inplannen.

Omdat we graag transparant zijn naar onze klanten toe kun je de kosten per toestel en gewenste reparatie online bekijken. Op deze manier weet je waar je aantoe bent en kom je ook niet voor verrassingen te staan.

Experts in waterschade

Waterschade lijkt misschien het einde van je iPhone maar gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Onze monteurs zijn namelijk experts in het herstellen van waterschade. Wanneer je toestel in contact is gekomen met water is het verstandig het toestel uit te laten staan en niet te koppelen aan het stopcontact om kortsluiting te voorkomen. Het beste kun je zo snel mogelijk naar ons in Den Haag toekomen zodat wij je iPhone kunnen repareren. We zorgen ervoor dat de accu zo snel mogelijk wordt losgekoppeld waarna de chemische reiniging kan beginnen. Binnen een half uur heb jij je gezonde iPhone weer terug.

Beeldscherm reparatie

Hoe sterk de iPhone schermen ook zijn, het kan door een val of stoot toch gebeuren dat het scherm breekt. Een iPhone 5S beeldscherm reparatie laat je al uitvoeren vanaf €69,-, voor een origineel scherm betaal je €30,- meer maar dan heb je wel een origineel Apple scherm. Onze monteurs kunnen deze reparaties snel uitvoeren en als je wil kun je zelfs meekijken tijdens de reparatie.

Ook voor andere reparaties kun je bij ons terecht, denk aan het repareren van de homeknop, het oplaadpunt of de speakers. Maar ook voor een software reset of deskundig advies kun je altijd bij ons binnenlopen!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media