Huawei P7 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P7 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P7

Uw Huawei is zeer waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van uw leven geworden. Indien uw Huawei een barst heeft of helemaal niets meer doet wilt u uw Huawei zo snel mogelijk gerepareerd zien. Phone-MediC heeft deze zelfde wens!

Met onze efficiënte werkwijze, uitsluitend originele onderdelen en gecertificeerde monteurs heeft u uw Huawei weer veilig en wel in uw zak!

Waterschade

Huawei Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Huawei weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Huawei oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Huawei kunt genieten.

Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Huawei waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Huawei kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media