Huawei P20 Pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P20 Pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P20 Pro reparatie Den Haag

Heeft u de Huawei P20 Pro maar is deze beschadigd en/of kapot? Laat uw Huawei P20 Pro dan zo snel mogelijk repareren door Phone-Medic Den Haag! Onze monteurs hebben veel ervaring met het uitvoeren van reparaties op de P20 Pro en weten dan ook precies hoe ze uiteenlopende soorten schade snel en doelmatig kunnen verhelpen. Heeft u vragen over de reparatie of heeft u advies nodig? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen.

Reparatie binnen één uur klaar

In veel gevallen is het zo dat onze monteurs de reparatie binnen een uur al weten af te ronden. Dit is met name te danken aan hun jaren aan werkervaring. Aangezien de reparatie zo snel al klaar is, kunt u gewoon bij ons op locatie wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van ons WiFi netwerk. Als u wilt kunt u ook meekijken met de reparatie.

Prijs repareren Huawei P20 Pro bij Phone-Medic Den Haag

Hoeveel kost het nu om uw Huawei P20 Pro bij ons te laten repareren? Het is een vraag die wij maar al te vaak horen. Hier kunnen wij geen concreet antwoord op geven aangezien de kosten afhankelijk zijn van de schade zelf. Er zijn uiteenlopende soorten schade, van schade aan het beeldscherm tot waterschade, en elke soort schade brengt weer andere kosten met zich mee. Dus, als u wilt weten hoeveel de reparatie precies gaat kosten, dan raden wij aan om verder te kijken op onze website. Hier vindt u per telefoon en per soort schade de exacte prijs.

Garantie & no fix, no fee

Wij hanteren twee verschillende regelingen om onze klanten er van te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren. Zo hebben wij onze ‘standaard’ garantieregeling van maar liefst 6 maanden. Daarnaast hebben wij ook nog onze zogenaamde ‘no fix, no fee’-regeling. In het zeldzame geval dat het zelfs onze monteurs niet lukt om uw telefoon te repareren, hoeft u dus niets te betalen. Bij beide van deze maatregelingen geldt dat ze bijna nooit benodigd zijn.

Monteurs voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen

Over de reparatie zelf hoeft u zich geen zorgen te maken, uw telefoon is bij ons in goede handen. Onze monteurs zijn namelijk allemaal gecertificeerd en voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Zij zijn bevoegd om uiteenlopende elektronische apparaten, zoals telefoons, laptops en tablets, te repareren.

Maak nu een afspraak voor reparatie Huawei P20 Pro in Den Haag!

Wilt u een afspraak maken? Via onze website is dit zo gedaan! Het enige wat u hoeft te doen is de Huawei P20 Pro en de soort schade te selecteren. Dan kunt u meteen al een geschikte dag en een geschikt tijdstip voor de reparatie selecteren. Een afspraak maken is overigens niet noodzakelijk, ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag. Deze centraal gelegen locatie is zowel met het OV als met de auto gemakkelijk te bereiken. Kijk voordat u (onverwachts) langskomt wel eerst even naar onze openingstijden, anders bestaat de kans dat u voor een gesloten deur komt te staan.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media