Huawei P20 Lite reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P20 Lite reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P20 Lite reparatie Den Haag

Heeft u de P20 Lite van het Chinese Huawei maar is deze kapot? Dan is natuurlijk erg vervelend. Het is daarom zaak om uw Huawei P20 Lite zo snel mogelijk te laten repareren door Phone-Medic in Den Haag. Hier werken alleen maar gecertificeerde monteurs die veel ervaring hebben met het repareren van Huawei telefoons, waaronder de P20 Lite. Haast alle soorten schade aan deze telefoon hebben zij al langs zien komen. Uw telefoon is bij ons dus in goede handen. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost repareren Huawei P20 Lite bij Phone-Medic Den Haag?

Helaas hangt aan de reparatie van uw P20 Lite ook een prijskaartje. Deze valt doorgaans gelukkig erg mee. De kosten van de reparatie hangen voornamelijk af van de ernst van de schade. Ook het soort schade speelt een rol. Zo is het vervangen van een beeldscherm een stuk goedkoper dan het vervangen van meerdere onderdelen of het verhelpen van ernstige waterschade. Als u precies wilt weten hoeveel de reparatie van uw Huawei P20 Lite bij Phone-Medic Den Haag gaat kosten, kijk dan verder op onze website.

Verzekering neemt wellicht kosten voor zijn rekening

Inderdaad, in sommige gevallen kan het zo zijn dat uw verzekering de kosten van de reparatie van uw Huawei P20 Lite in Den Haag voor zijn rekening neemt. Hier gelden wel een aantal specifieke voorwaarden voor waarover wij geen concrete uitspraken kunnen maken. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

6 maanden garantie & no fix, no fee

Na elke reparatie heeft u altijd recht op 6 maanden garantie. Daarnaast hanteren wij ook een ‘no fix, no fee’-regeling. Wat dit inhoudt? Wanneer het ons niet lukt om uw P20 Lite te repareren, hoeft u niets te betalen.

Reparatie Huawei P20 Lite in Den Haag binnen een uur klaar

De reparatie van uw P20 Lite hoeft helemaal niet lang te duren. Nee, in sommige gevallen is het zelfs zo dat de reparatie binnen een uur helemaal afgerond is. In dat geval kunt u gewoon bij ons op locatie wachten tot uw Huawei klaar is. Tijdens het wachten mag u gebruik maken van onze WiFi en krijgt u een kopje koffie aangeboden.

Ervaren & gecertificeerde monteurs

Bij Phone-Medic Den Haag werken alleen maar gecertificeerde en ervaren monteurs. Zij hebben geleerd voor dit vak en weten hierdoor precies hoe ze uiteenlopende soorten schade aan de Huawei P20 Lite moeten verhelpen. Om deze reden kunt u dan ook met haast elk soort schade aan uw Huawei bij ons terecht.

Maak nu een afspraak voor reparatie Huawei P20 Lite bij Phone-Medic!

Wilt u uw P20 Lite door Phone-Medic laten repareren? Maak dan snel een afspraak! Dit is echter niet noodzakelijk, ook zonder afspraak kunnen wij u verder helpen. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden. U kunt ons vinden aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze centraal gelegen locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg gemakkelijk te bereiken.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media