Huawei P10 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P10 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P10 reparatie Den Haag

Bent u in bezit van de P10 mobiel van het steeds populairder wordende Huawei maar is deze kapot? Laat deze dan snel repareren door Phone-Medic Den Haag. Onze professionele monteurs in Den Haag hebben veel ervaring met het uitvoeren van reparaties op de Huawei P10. Ook met problemen en mankementen aan andere telefoons van Huawei weten zij overigens precies wat ze moeten doen. Voor elk probleem met uw Huawei P10 of andere Huawei telefoon kunt u dus gewoon terecht bij Phone-Medic Den Haag. Heeft u nog vragen over de reparatie van uw Huawei P10 bij ons op locatie in Den Haag? Neem dan snel contact met ons op. Ook kunt u meteen al een afspraak maken.

Reparatie Huawei P10 Den Haag binnen 1 uur

De reparatie van uw Huawei P10 duurt doorgaans niet al te lang. Vaak weten onze monteurs het probleem binnen een uur te verhelpen. Dit hangt natuurlijk wel af van het probleem. Maar in de meeste gevallen houden wij 1 uur als richtlijn aan. U kunt daarom gewoon bij ons op locatie wachten tot de reparatie van uw Huawei P10 afgerond is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Als u wilt, kunt u meekijken met de reparatie, dat vinden onze monteurs geen probleem. Komt het niet uit om bij ons te wachten? Dat maakt niet uit, dan regelen we dat u uw gerepareerde telefoon op een later tijdstip of op een andere dag weer kunt ophalen.

Reparatie niet geslaagd? U hoeft niet te betalen

Een van ons meest belangrijke regelingen is de zogenaamde no fix, no fee regeling. Wanneer het, om wat voor reden dan ook, niet lukt om uw Huawei P10 te repareren, dan hoeft u niks te betalen. Ondanks het feit dat wij hier veel waarde aan hechten, is deze regeling niet of nauwelijks nodig. Onze monteurs weten namelijk altijd het probleem te verhelpen.

Prijs Huawei P10 reparatie door Phone-Medic Den Haag

Veel mensen zijn bang dat ze een klein fortuin kwijt zullen zijn wanneer ze hun telefoon laten repareren. Daarom denken ze zelfs dat het voordeliger is om een nieuwe telefoon aan te schaffen! Niets is minder waar. Natuurlijk, een reparatie is soms niet al te goedkoop, maar in haast elk geval is het goedkoper dan een compleet nieuwe telefoon aan schaffen. De prijs van de reparatie van uw Huawei P10 bij ons in Den Haag is met name afhankelijk van het soort schade. Is er sprake van flinke, lastig te repareren? Dan lopen de kosten wat hoger op dan wanneer slechts sprake is van bijvoorbeeld een softwareprobleem. Om de exacte prijs te vinden kunt u het beste op onze website kijken. Selecteer uw telefoon en het soort schade en u ziet direct de prijs.

6 maanden garantie

Om de kwaliteit van onze reparaties te waarborgen, heeft u na elke reparatie recht op maar liefst 6 maanden garantie. Mocht in deze periode boven water komen dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zal dit alsnog voor u worden gedaan. Net zoals onze no fix, no fee regeling is deze regeling in de praktijk bijna nooit benodigd.

Verzekering dekt de kosten van reparatie Huawei P10 Den Haag?

In bepaalde situaties kan het zo zijn dat uw verzekeraar de kosten van de reparatie van uw Huawei P10 bij ons in Den Haag dekt. Hier is bijvoorbeeld sprake van wanneer uw telefoon onder uw inboedelverzekering valt of als de schade is aangericht op vakantie. In laatstgenoemde geval valt de schade dan onder uw reisverzekering. Voor meer informatie hierover moet u bij uw verzekeraar zijn. Bij ons kunt u wel alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Reparatie uitgevoerde door experts

Bij Phone-Medic Den Haag werken alleen maar ervaren en gecertificeerde experts. Dit houdt in dat zij kunnen aantonen dat ze hebben geleerd voor dit vak en dat ze bevoegd zijn om aan allerlei telefoons, tablets, laptops en PC’s te sleutelen. Bovendien beschikken al onze monteurs over vele jaren aan werkervaring. Door deze ervaring weten zij precies hoe ze bepaalde problemen moeten verhelpen, waarvoor ze moeten uitkijken en meer. Bij ons is uw beschadigde of kapotte Huawei P10 dus in goede handen.

Zelf Huawei P10 repareren een goed idee?

Wij hebben een heel simpel antwoord op deze vraag: nee. We zien het tegenwoordig steeds vaker, mensen die denken zelf ‘wel eventjes’ hun telefoon te repareren en hiermee hun telefoon alleen maar verder beschadigen. Ook zijn de onderdelen die veel mensen hiervoor gebruik niet de officiële onderdelen van Huawei zelf. Deze zijn simpelweg minder betrouwbaar. Om deze reden raden wij het zelf repareren van uw Huawei P10 altijd af. U kunt de reparatie van uw Huawei P10 daarom beter overlaten aan de bevoegde monteurs van Phone-Medic Den Haag.

100% officiële Huawei onderdelen en materialen

Bij onze reparaties maken wij alleen maar gebruik van onderdelen en materialen van Huawei zelf. Hiervan weten wij zeker dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat ze uitvoerig zijn getest. Door deze Huawei onderdelen te gebruiken kunnen wij onze klanten er van verzekeren dat hun Huawei P10 na de reparatie weer lang mee kan.

Dé oplossing bij alle Huawei P10 mankementen

Met elk soort probleem aan uw Huawei P10 kunt u bij Phone-Medic Den Haag terecht. Dankzij hun jarenlange werkervaring hebben onze monteurs alle problemen aan Huawei telefoons langs zien komen en weten ze precies hoe ze deze moeten oplossen. Een aantal voorbeelden van mankementen die vaak worden verholpen zijn: kapotte schermen, oude batterijen, waterschade, beschadigde cameramodules, etc.

Afspraak maken voor reparatie Phone-Medic Den Haag zo gedaan

Een afspraak maken voor de reparatie voor uw Huawei P10 bij ons in Den Haag is zo gedaan dankzij onze handige agendatool. U hoeft alleen maar uw type telefoon en de schade te selecteren. Vervolgens ziet u alle belangrijke informatie, zoals de prijs en de duur van de reparatie. Dan kunt u een dag en tijdstip selecteren.

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u uw Huawei P10 bij ons laten repareren. Kom simpelweg bij ons langs. We maken graag wat tijd vrij om u verder te helpen. Voordat u langskomt moet u wel even kijken naar onze openingstijden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als u voor een gesloten deur komt te staan.

Onze locatie in Den Haag

U kunt ons vinden aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. In de omgeving is meer dan genoeg parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken. Onze openingstijden vindt u overigens onderaan deze pagina.

 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media