Huawei P10 Plus reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P10 Plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P10 Plus reparatie in Den Haag

Heeft u een Huawei P10 Plus maar is deze kapot? Zit er bijvoorbeeld een barst in het scherm of heeft deze onverhoopt waterschade opgelopen? Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. In dergelijke gevallen biedt Phone-Medic Den Haag de uitkomst. Wij hebben veel ervaring op gebied van Huawei P10 Plus reparatie, ook in Den Haag. Onze monteurs zijn echte experts en weten uiteenlopende soorten schade te repareren. Heeft u vragen, wilt u informeren naar de mogelijkheden of wilt vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Kosten repareren Huawei P10 Plus Phone-Medic Den Haag

De prijs van de Huawei P10 Plus in Den Haag wordt vastgesteld aan de hand van een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn het type schade, de ernst van de schade, de duur van de reparatie en de kosten van de te vervangen onderdelen. Wilt u precies weten hoeveel de reparatie van uw Huawei P10 Plus bij ons in Den Haag gaat kosten? Kijk dan hier op onze website, hier vindt u alle relevante informatie over de reparatie van uw Huawei telefoon.

Altijd 6 maanden garantie

Om de kwaliteit van onze reparaties te waarborgen maken wij alleen maar gebruik van officiële onderdelen goedgekeurd door Huawei zelf. Mocht echter binnen 6 maanden na de reparatie duidelijk worden dat de reparatie toch niet goed is uitgevoerd, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Als het onze monteurs niet lukt om uw Huawei P10 Plus te repareren, hoeft u niets te betalen (no fix, no fee). Dit komt echter bijna nooit voor.

Reparatie Huawei P10 Plus snel afgerond

Het repareren van uw P10 Plus duurt niet al te lang, soms zelfs korter dan een uur. U kunt daarom bij ons op locatie wachten tot de reparatie van uw toestel is afgerond. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze uitstekende WiFi.

Ook zonder afspraak

Het liefst hebben we dat u een afspraak maakt voor de reparatie van uw Huawei P10 Plus bij ons in Den Haag. Dit is echter niet noodzakelijk, ook zonder afspraak helpen wij u maar al te graag verder.

Maak nu een afspraak

Wilt u uw Huawei P10 Plus laten repareren door Phone-Medic Den Haag? Maak dan snel een afspraak! Selecteer een voor u geschikte dag en een passend tijdstip en dan staat de afspraak in de agenda.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media