Huawei P10 Lite reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P10 Lite reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P10 Lite reparatie Den Haag


Heeft u een P10 Lite van het steeds populairder wordende Huawei maar is deze onverhoopt beschadigd geraakt of zelfs compleet onbruikbaar? Dan moet u deze natuurlijk snel laten repareren! Dan zit u hier goed. Phone-Medic Den Haag heeft namelijk veel ervaring op gebied van Huawei P10 Lite reparatie. Onze professionele monteurs weten precies hoe ze de problemen aan uw Huawei P10 Lite snel maar voorzichtig moeten verhelpen. Ook met problemen aan andere telefoons van het Chinese Huawei kunt u trouwens bij Phone-Medic Den Haag terecht. Twijfelt u nog of heeft u vragen over de reparatie van uw Huawei P10 Lite telefoon bij ons in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en geven vrijblijvend advies.
 

Kosten Huawei P10 Lite reparatie bij Phone-Medic Den Haag

Misschien wel het deel waar iedereen het meest tegen op kijkt bij een reparatie: de kosten. Het zal u echter verbazen hoe erg dit meevalt! Natuurlijk, de kosten van de reparatie van uw Huawei P10 Lite zijn afhankelijk van de schade zelf. In de meeste gevallen is het zo dat de reparatie meerdere malen goedkoper is dan het kopen van een nieuwe telefoon. Die keuze is dus snel gemaakt! Zoals gezegd verschilt de prijs per type schade. Waarom? Bepaalde schade, zoals een compleet versplinterd beeldscherm of een ingewikkeld probleem met de cameramodule, is nu eenmaal lastiger en dus duurder om te verhelpen dan een klein probleem. Als u erachter wilt komen hoeveel de reparatie van uw Huawei P10 Lite bij ons in Den Haag gaat kosten, kijk dan verder op onze website. Selecteer de P10 Lite en vervolgens de schade. Dan ziet u de prijs en overige relevante informatie.


Hoe zit het met de garantie?

Wij krijgen deze vraag maar al te vaak: “hoe zit het met de garantie?”. We kunnen u er van verzekeren dat u na elke reparatie recht heeft op maar liefst 6 maanden garantie. Mocht in deze periode blijken dat de reparatie niet goed is uitgevoerd, dan zal dit alsnog spoedig gebeuren. In de praktijk zien we overigens dat deze maatregel haast nooit nodig is.
 

No fix, no pay

Heel soms komt het voor dat het zelfs onze ervaren monteurs het niet lukt om een telefoon te repareren. Hoe zeldzaam dit ook is, het is voor ons belangrijk om dit dan toch netjes af te handelen. Daarom hanteren wij al tijden lang een zogenaamde no fix, no pay regeling. Wanneer de reparatie niet geslaagd is, nemen wij de kosten voor onze rekening. U betaalt niks.
 

Verzekering neemt kosten reparatie Huawei P10 Lite Den Haag voor zijn rekening

In bepaalde gevallen is het zo dat uw verzekering de kosten van uw Huawei P10 Lite bij Phone-Medic Den Haag dekt. Waarom? Bij bepaalde verzekeringen valt de telefoon onder de inboedel- of reisverzekering. Hier kunnen wij verder geen vaste uitspraken over doen. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Wel kunt u bij ons alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan weet u tenminste waar u aan toe bent.

 

Nauwelijks tijd kwijt door reparatie Huawei P10 Lite Den Haag

Veel mensen geloven ons niet wanneer we hen vertellen dat de meeste reparaties binnen een klein uurtje gedaan zijn. Toch is het zo! Dit is vooral te danken aan de expertise en ervaring van onze monteurs. U kunt hierdoor gewoon bij ons op locatie wachten tot de reparatie afgerond is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Als u wilt kunt u ook meekijken met de reparatie. Dat vinden onze monteurs geen probleem.
 

Geen tijd? Geen probleem!

Heeft u geen tijd om bij ons te wachten tot uw P10 Lite weer zo goed als nieuw is? Dat is geen probleem. Dan kunt u simpelweg uw telefoon bij ons afgeven en later weer ophalen. Dit kan later op die dag zijn of op een andere dag.
 

Ervaren en gecertificeerde monteurs

Wij stellen erg strenge eisen aan onze monteurs. Zo moeten ze gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat ze aantoonbaar hebben geleerd voor dit vak. Daarnaast moeten ze ook over een aantal jaren werkervaring beschikken. Op deze manier kunnen we onze klanten er van verzekeren dat hun telefoons, in dit geval de Huawei P10 Lite, in goede handen zijn.
 

Elk probleem bij elke Huawei verholpen

Omdat onze monteurs gecertificeerd en ervaren zijn, kunnen zij haast elk mankement aan elke Huawei telefoon verhelpen. Ze hebben immers alles al eens gezien en gerepareerd! Denk hierbij aan problemen met de cameramodule, een kapot beeldscherm, een verouderde en defecte accu, softwareproblemen en nog veel meer.
 

Zelf reparatie Huawei P10 Lite uitvoeren?

We zien het (helaas) steeds vaker: mensen die met hun beschadigde P10 Lite bij ons aankloppen. Ze hebben zelf geprobeerd hun Huawei te repareren maar hebben hierdoor het probleem alleen maar groter gemaakt. In veel van deze gevallen kunnen wij hen alsnog helpen, maar het was sneller en goedkoper voor deze mensen geweest als ze in eerste instantie al naar ons toe waren gekomen. Veel mensen realiseren zich niet hoe precies en nauwkeurig ze te werk moeten gaan. Ook worden doorgaans niet de officiële gekeurde onderdelen van Huawei zelf gebruikt. Het is daarom een stuk verstandiger om de reparatie van uw Huawei P10 Lite over te laten aan de experts van Phone-Medic Den Haag.
 

Alleen maar Huawei onderdelen

Voor de reparatie van uw Huawei P10 Lite maken wij alleen maar gebruik van gekeurde onderdelen en materialen van het Chinese Huawei zelf. Deze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens betrouwbaar. Uw Huawei P10 Lite kan na de reparatie in Den Haag dus weer jarenlang mee.


Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat is dankzij onze agendatool zo gedaan. U hoeft slechts het type telefoon, de schade en een datum en tijdstip te selecteren. Dan ziet u alle relevante informatie over de reparatie en kunt u direct de afspraak inplannen. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht, loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen! Kijk wel eerst naar onze openingstijden, anders komt u wellicht voor een dichte deur te staan.
 

Onze locatie aan de Theresiastraat in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is ideaal. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. In de omgeving is er meer dan genoeg parkeergelegenheid en het Centraal Station ligt om de hoek.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media