Huawei P Smart Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P Smart reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P Smart reparatie bij Phone-Medic Den Haag

Bent u in bezit van uw P Smart van het Chinese merk Huawei, maar is deze kapot, beschadigd of nog erger? Dan moet u deze Huawei P Smart snel laten repareren door Phone-Medic Den Haag. Onze monteurs weten precies hoe ze diverse mankementen aan Huawei telefoons moeten verhelpen. Denk hierbij aan een kapotte cameramodule, een gebarsten beeldscherm of zelfs waterschade. Voor de reparatie worden altijd 100% officiële onderdelen gebruikt. Bent u geïnteresseerd maar heeft u nog vragen? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen, dit kan zowel telefonisch als via de mail.

“Hoeveel kost reparatie Huawei P Smart in Den Haag?”

Praten over de prijs van de reparatie van uw beschadigde of kapotte Huawei P Smart is nooit fijn. Gelukkig hanteren wij eerlijke prijzen en zijn we transparant over hoe onze prijzen tot stand komen. De hoogte van de prijs van de reparatie van uw Huawei P Smart is wel afhankelijk van een aantal verschillende zaken. Dit zijn, onder andere:

de prijs van de te vervangen onderdelen

loonkosten (hoelang duurt de reparatie?)

de mate van schade

de ernst van de schade

6 maande garantie

Na elke reparatie heeft u altijd recht op maar liefst 6 maanden garantie. Komt in deze periode boven water dat de reparatie van uw Huawei P Smart niet naar behoren is uitgevoerd, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Uit de praktijk blijkt echter dat deze regeling niet of nauwelijks benodigd is.

No fix, no fee

In het zeldzame geval dat het zelfs onze monteurs in Den Haag niet lukt om uw Huawei P Smart te repareren, draaien wij op voor de kosten. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van onze reparaties en is de klant niet de dupe als wij er zelf niet uitkomen.

Ervaren monteurs repareren Huawei P Smart in Den Haag

Al onze monteurs beschikken over jaren aan werkervaring. Dit maakt dat zij de reparatie niet alleen zorgvuldig en vakkundig uitvoeren, maar ook dat ze erg snel werken. Doorgaans duurt de reparatie niet langer dan 1 uur. U kunt dan gewoon bij ons op locatie, aan de Theresiastraat 69-A, wachten tot uw Huawei P Smart gerepareerd is.

Met of zonder afspraak

Een afspraak maken is niet noodzakelijk. Wel is het handig, aangezien het dan zeker is dat we tijd voor u hebben. Een afspraak maken voor de reparatie van uw Huawei P Smart bij Phone-Medic Den Haag is zo gedaan dankzij de handige plannertool op onze website.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media