Huawei P Smart Plus Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei P Smart Plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei P Smart Plus reparatie Den Haag

Heeft u een kapotte P Smart Plus van het alsmaar populairder wordende Huawei? Geen zorgen, wij repareren uw Huawei P Smart Plus snel en doelmatig, gewoon bij ons op locatie in Den Haag. Onze ervaren monteurs weten precies hoe ze uiteenlopende problemen aan uw Huawei P Smart Plus moeten verhelpen. Denk hierbij aan beeldschermschade, een kapotte cameramodule en nog veel meer. Uw P Smart Plus is bij ons in ieder geval in goede handen. Heeft u vragen of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Prijs reparatie Huawei P Smart Plus in Den Haag

De prijs van de reparatie van uw P Smart Plus bij ons op locatie in Den Haag is afhankelijk van een aantal factoren. Neem bijvoorbeeld de mate van de schade. Een kapot beeldscherm is natuurlijk veel gemakkelijker en dus goedkoper om te repareren dan een toestel met flinke waterschade. De mate van de schade speelt dus een grote rol. Ook hoelang de reparatie duurt en de kosten met betrekking tot de te vervangen onderdelen zijn factoren die van invloed zijn. De exacte prijs van de reparatie per type schade vindt u hier op onze website.

Ervaren monteurs

Onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd. Hierdoor weten ze precies wat ze doen en waarvoor ze moeten oppassen. Wekelijks repareren zij meerdere Huawei telefoons, waaronder de Huawei P Smart Plus.

100% officiële onderdelen

Daar waar andere reparatiebedrijfjes nog wel eens willen bezuinigen op de onderdelen, gebruiken wij alleen maar 100% officiële onderdelen goedgekeurd door Huawei zelf. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen we ervoor dat uw Huawei P Smart Plus na de reparatie weer jarenlang meegaat.

Repareren Huawei P Smart Plus in Den Haag duurt niet lang

Doorgaans duurt de reparatie van uw Huawei P Smart Plus niet langer dan 1 uur. Dit hangt natuurlijk wel af van de schade. Hoe dan ook, gedurende de reparatie kunt u bij ons op locatie wachten tot uw P Smart Plus gerepareerd is.

Maak nu een afspraak bij Phone-Medic

Een afspraak maken voor de reparatie van uw Huawei P Smart Plus bij ons in Den Haag is zo gepiept dankzij onze handig plannertool. Een afspraak maken is echter niet noodzakelijk, ook zonder afspraak kunt u bij ons aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag terecht.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media