Huawei Mate 9 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 9 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei Mate 9 reparatie Den Haag

Heeft u een Mate 9 van het Chinese Huawei maar is deze beschadigd? Onze monteurs in Den Haag hebben veel ervaring met Huawei Mate 9 reparaties. Zij kunnen haast elk probleem met de Mate 9 wel oplossen. Al onze monteurs zijn namelijk gecertificeerd. De reparatie gebeurt dus zowel snel als nauwkeurig. Ook de verbeterde Huawei Mate 9 Pro en de wat oudere Mate 8 repareren wij. Wat voor Huawei Mate 9 schade wij allemaal repareren? Wij repareren gebarsten Mate 9 schermen, kapotte batterijen, niet-werkende camera’s en veel meer. U kunt hier direct een afspraak maken voor de reparatie van uw Huawei Mate 9 op locatie in Den Haag.

Nieuwe Huawei kopen of laten repareren

Wanneer hun telefoon beschadigd raakt, denken al veel mensen aan het kopen van een nieuwe. Dit lijkt makkelijker en mensen denken tevens dat dit goedkoper is. Dit is in de meeste gevallen helemaal niet zo. U kunt veel beter uw Huawei Mate 9 laten repareren bij Phone-Medic Den Haag, dit is namelijk voordeliger.

Prijs reparatie Huawei Mate 9 in Den Haag

Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om uw Mate 9 mobiel te laten repareren? De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de schade zelf. Ernstige schade is logischerwijs lastiger en dus duurder om te repareren dan lichte schade. Neem bijvoorbeeld een kapot beeldscherm. Dit is voor onze monteur complexer om te repareren en kost dus meer tijd. Deze reparatie is dus duurder dan bijvoorbeeld het vervangen van uw Huawei Mate 9 accu. Om te kijken hoeveel uw reparatie kost hoeft u slechts op onze website te kijken. Uw selecteert de Huawei Mate 9 en de soort schade. Dan ziet u direct alle relevante informatie over de reparatie.

No fix, no fee

Als de reparatie van uw Huawei Mate 9 in Den Haag om wat voor reden dan ook niet lukt, hoeft u niks te betalen. In de praktijk komt dit echter bijna nooit voor. Onze monteurs kunnen namelijk haast alle schade repareren.

Reparatie soms verzekerd

In bepaalde gevallen wordt de reparatie verzekerd. Dan valt de schade die uw Huawei Mate 9 heeft opgelopen onder uw inboedel of reisverzekering. Hiervoor zijn er wel een aantal voorwaarden. Daarvoor moet u bij uw verzekeraar zijn. U kunt hier op onze website wel alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Zelf repareren?

Bent u best handig en denkt u dat u zelf wel uw Mate 9 telefoon kunt repareren? Doe dit niet! Er is namelijk een grote kans dat u de schade verergert. Ook zijn de onderdelen die u online voor de reparatie kunt bestellen niet betrouwbaar en van mindere kwaliteit. Deze kunnen ook uw telefoon beschadigen. Laat de reparatie van uw Huawei Mate 9 over aan onze gecertificeerde monteurs in Den Haag.

Snelle reparatie van uw Huawei Mate 9 in Den Haag

Omdat onze monteurs zoveel ervaring hebben, voeren zij de reparatie erg snel uit. Doorgaans is de klus binnen een uur geklaard. Daarom kunt u gewoon bij ons wachten tot uw telefoon gerepareerd is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze gratis Wi-Fi verbinding. De monteur vindt het overigens geen probleem als u mee wilt kijken met de reparatie.

Heeft u wat anders te doen?

Heeft u geen tijd om te wachten op uw telefoon? Dat is geen probleem. Dan spreken we een tijdstip af waarop u uw gerepareerde Mate 9 mobiel kunt ophalen. Dan kunt u alsnog snel genieten van uw zo goed als nieuwe Huawei Mate 9.

Altijd 6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat alle reparaties zorgvuldig en nauwkeurig worden uitgevoerd, heeft u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Als er binnen die periode boven water komt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, wordt dit alsnog voor u gedaan.

Gecertificeerde Huawei monteurs

Alle monteurs werkzaam bij Phone-Medic Den Haag zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat zij haast alle telefoons, tablets en laptops van verschillende merken mogen repareren. Daarnaast hebben zij door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het repareren van Huawei Mate telefoons.

Officiële Huawei onderdelen

U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken of wij wel de juiste, originele onderdelen gebruiken voor onze reparaties. Wij kopen onze onderdelen namelijk alleen maar bij Huawei zelf. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen wij ervoor dat uw Huawei Mate 9 weer lang mee kan.

Reparatie Huawei Mate 9 scherm Den Haag

Is het beeldscherm van uw Huawei Mate 9 beschadigd geraakt door een val? Dit kan erg storend zijn. In sommige gevallen kan zelfs het glas uit het beeldscherm vallen! Laat dit daarom snel repareren door onze monteurs in Den Haag. Deze vervangen zorgvuldig uw scherm en zorgen ervoor dat u weer snel kunt genieten van uw Mate 9 telefoon.

Waterschade opgelopen?

Veel mensen denken dat wanneer een telefoon waterschade heeft opgelopen deze niet meer te redden is. Soms lukt dit echter wel. Belangrijk is, is dat u bij waterschade niet probeert de telefoon aan te zetten of op te laden. Maak direct een afspraak bij Phone-Medic. Onze monteurs reinigen uw Huawei Mate 9 vakkundig en vervangen de beschadigde onderdelen. Vaak is uw telefoon dan weer de oude. In sommige gevallen is de schade echter zo ernstig dat de Huawei niet meer te repareren is.

Ook bij andere soorten schade

Ook met schade aan de cameramodule, de achterkant of de batterij kunt u bij Phone-Medic Den Haag terecht. Onze monteurs hebben immers ervaring met alle soorten Huawei Mate 9 schade.

Maak een afspraak bij Phone-Medic

Wilt u een afspraak maken? Dit is zo gedaan via onze agendatool. U selecteert de soort schade en kunt direct een geschikte datum kiezen! Ook zonder afspraak kunt u bij ons naar binnenlopen. Bekijk dan wel eerst onze openingstijden, anders staat u misschien voor een dichte deur. Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is ideaal: het ligt vlak bij het Centraal Station en is ook met de auto gemakkelijk te bereiken.

Vrijblijvend advies

Als u vragen heeft of advies wilt kunt u ons altijd bereiken. Onze professionele monteurs beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Huawei Mate 9 reparatie bij Phone-Medic Den Haag

Met elke soort Huawei Mate 9 schade kunt u bij ons terecht. Ook bij schade aan telefoons, tablets of laptops van merken zoals Apple, Samsung, HTC, LG en Sony kunt u bij ons aankloppen. Ook van die merken repareren wij namelijk alles. Ook deze reparaties worden uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media