Huawei Mate 9 Pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 9 Pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei Mate 9 Pro reparatie Den Haag

Is uw Huawei Mate 9 Pro kapot? Phone-Medic Den Haag voert de reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro uit! Dit gebeurt zowel snel als vakkundig. Ook bij een kapotte of beschadigde Huawei Mate 9 of Mate 10 Pro bieden wij de uitkomst. Onze monteurs hebben namelijk veel ervaring met het repareren van allerlei Huawei telefoons. Zij kunnen bijna alle defecten aan uw Huawei Mate 9 binnen een uurtje repareren. Denk hierbij aan een kapot scherm herstellen, een defecte cameramodule repareren of een oude batterij vervangen. Ook voor problemen met de software van uw Mate 9 kunt u bij ons terecht. Maak nu een afspraak of neem contact op.

Gecertificeerde Huawei monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Wat dat inhoudt? Zij hebben geleerd voor dit vak en kunnen haast alle apparaten van verschillende merken repareren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de iPhone en iPad van Apple, de Samsung Galaxy of de Samsung Note en natuurlijk alle telefoons en tablets van het Chinese Huawei, waaronder de Huawei Mate 9 Pro. Dankzij hun ervaring weten ze precies hoe ze elk problemen moeten aanpakken en oplossen.

Kosten reparatie Huawei Mate 9 Pro bij Phone-Medic Den Haag

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de schade. Als er sprake is van flinke schade aan bijvoorbeeld het beeldscherm, dan vallen de kosten een stuk hoger uit dan bij bijvoorbeeld een klein barstje aan het scherm. Complexe en lastigere reparaties zijn dus wat duurder. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro bij ons op locatie in Den Haag gaat kosten? Kijk dan op onze website. Als u verder nog vragen heeft, kunt u ook contact opnemen.

Nieuwe Huawei kopen of laten repareren?

Twijfelt u of u uw Huawei Mate 9 Pro moet laten repareren? Denkt u misschien dat het makkelijker is om simpelweg een nieuwe telefoon te kopen? Reparatie is doorgaans een stuk goedkoper. Alleen als uw telefoon erg oud is of helemaal kapot is, is het verstandig om een nieuwe te kopen. Zo niet, dan kunt u het beste uw telefoon laten repareren bij Phone-Medic Den Haag.

No fix, no fee

Als de reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro om wat voor reden dan ook niet lukt, hoeft u niks te betalen. Gelukkig zien wij in de praktijk dat de reparatie bijna altijd lukt.

6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Als in deze periode blijkt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, wordt dit alsnog voor u gedaan. Ook dit gebeurt maar zelden.

Snelle reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro in Den Haag

De reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro is meestal binnen een uur gedaan. Onze monteurs hebben namelijk veel ervaring met het repareren van Huawei telefoons. Omdat de reparatie zo snel gedaan is, kunt u gewoon bij ons blijven wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. U kunt dus gewoon een uurtje werk doen. Als u wilt, mag u ook meekijken met de reparatie. Dat vindt de monteur geen probleem.

Zelf Mate 9 Pro repareren?

Veel mensen denken dat ze zelf ‘wel even’ hun telefoon kunnen repareren. Het internet staat immers vol met allerlei uitlegvideo’s en tutorials. Ook de materialen zijn online te bestellen, dus waarom niet? Wij raden dit altijd af, omdat de kans groot is dat u uw telefoon alleen maar meer beschadigd. Ook zijn de materialen en onderdelen die op internet te bestellen zijn vaak niet betrouwbaar en van mindere kwaliteit. Deze gebruiken voor de reparatie kan nadelige gevolgen hebben voor uw Mate 9 Pro. Laat de reparatie van uw Huaweu Mate 9 Pro daarom over aan de professionals van Phone-Medic Den Haag.

100% officiële Huawei onderdelen

Bij ons bent u verzekerd van het feit dat de reparatie goed wordt gedaan. Dit komt niet alleen door onze monteurs, maar ook doordat wij alleen maar gebruik maken van officiële onderdelen goedgekeurd door Huawei zelf. Deze zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw telefoon na de reparatie zo goed als nieuws is en weer lang meegaat.

Kapot Mate 9 Pro beeldscherm

Schade aan het beeldscherm is de schade die wij het vaakst zien. Het is immers gebeurd voordat u het doorhebt. Vooral als u geen hoesje om je Huawei hebt, is de kans groot dat wanneer u uw telefoon laat vallen, het beeldscherm kapot gaat. Onze monteurs herstellen uw beeldscherm binnen een uur. U kunt dus weer snel genieten van uw gerepareerde Huawei Mate 9 Pro.

Waterschade opgelopen?

Heeft uw Huawei Mate 9 Pro waterschade opgelopen? U hoeft deze niet meteen af te schrijven. Onze monteurs weten namelijk hoe ze de waterschade moeten repareren. Eerst reinigen ze uw telefoon met chemische middelen. Vervolgens vervangen ze de beschadigde en defecte onderdelen. Vaak werkt de Mate 9 Pro dan weer. Soms is het helaas zo dat de schade simpelweg te ernstig is, reparatie haalt dan niets meer uit.

Batterijreparatie, Softwareherstel en meer

Ook bij andere problemen met uw Huawei Mate 9 Pro kunt u bij ons terecht. Onze monteurs weten haast alle schade aan uw Mate 9 Pro te herstellen. Denk hierbij aan een kapotte accu, softwarefouten of een beschadigde cameramodule.

Maak een afspraak bij Phone-Medic Den Haag

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro? Dit is zo gedaan dankzij onze agendatool. U hoeft slechts uw telefoon en het type schade te selecteren. Vervolgens kunt u direct een afspraak maken wanneer u het beste uitkomt.

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop als u in de buurt bent gewoon eventjes bij ons naar binnen. Wij hebben vast wel nog wat tijd om uw telefoon te repareren. Kijk voordat u langskomt wel naar onze openingstijden, anders staat u misschien voor een dichte deur.

Gratis advies

Als u vragen heeft over de reparatie van uw Huawei Mate 9 Pro bij ons in Den Haag of advies wilt, kunt u ons altijd bereiken. Wij geven vrijblijvend advies en beantwoorden al uw vragen.

Theresiastraat 69-A Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat 69-A in Den Haag. Deze locatie ligt nabij het Centraal Station en is tevens goed bereikbaar met de auto of de fiets. Voor onze openingstijden kunt u kijken op onze website of op Google.

Huawei Mate 9 Pro reparaties Phone-Medic Den Haag

Wij repareren niet alleen telefoons van het steeds populairder wordende Huawei. Ook telefoons, tablets en laptops van merken zoals Apple, Sony, Samsung, HTC en LG worden door onze gecertificeerde en ervaren monteurs gerepareerd.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media