Huawei Mate 20 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 20 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei Mate 20 reparatie in Den Haag

Heeft u een Mate 20 van het alsmaar populair wordende Huawei, maar is deze beschadigd, kapot of erger? Laat uw Huawei Mate 20 dan snel repareren door de experts van Phone-Medic Den Haag! Onze gecertificeerde monteurs hebben jaren aan ervaring en weten precies hoe zij uiteenlopende modellen van Huawei, waaronder alle versies van de Mate 20, moeten herstellen. Met elk soort mankement aan uw Mate 20 kunt u dus gewoon bij Phone-Medic Den Haag terecht! Heeft u vragen? Wees dan niet bang om contact op te nemen, telefonisch of via de mail.

Prijs repareren Huawei Mate 20 regio Den Haag

Eén van de grootste keerzijden van het laten repareren van uw Mate 20 is de prijs. De prijs van de reparatie van uw Huawei valt gelukkig erg mee, helemaal als u deze vergelijkt met de prijs van een geheel nieuwe telefoon aanschaffen. De exacte prijs van de reparatie is afhankelijk van de schade aan het toestel. Bij ernstige schade, zoals waterschade, ligt de prijs van de reparatie logischerwijs een stukje hoger dan bij lichte schade, bijvoorbeeld aan het beeldscherm.

6 maanden garantie

Bij elk van onze reparaties heeft u recht op maar liefst 6 maanden garantie. Mocht binnen deze periode blijken dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan kunt u dit bij ons melden. Dan zullen wij zorgen dat alles toch in orde wordt gemaakt.

Reparatie binnen één uur afgerond

De reparatie van uw Huawei Mate 20 op onze locatie in Den Haag hoeft helemaal niet lang te duren. Natuurlijk, ook dit is afhankelijk van de mate van schade, maar doorgaans duurt de reparatie niet langer dan één uur. Gedurende dit uur kunt u onder het genot van een kopje koffie wachten tot de reparatie afgerond is. Ook kunt u meekijken, dat vinden onze monteurs geen probleem.

Ervaren monteurs

Onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over veel werkervasring. Uw toestel is bij ons dus in goede handen. Daarnaast gebruiken wij voor onze reparaties alleen maar originele onderdelen van Huawei.

Afspraak maken voor reparatie Huawei Mate 20 Den Haag

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak, hier op onze website. Dit gaat gemakkelijk, u bent binnen enkele minuten klaar. Overigens kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht, loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen op onze locatie in het centrum van Den Haag, Theresiastraat 69-A.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media