Huawei Mate 20 Pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 20 Pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei Mate 20 Pro reparatie Den Haag

De Huawei Mate 20 Pro is een prachtige telefoon, maar als deze kapot of beschadigd is, is dat erg vervelend. Laat uw Huawei Mate 20 Pro bij schade of defect repareren door Phone-Medic Den Haag. Dagelijks repareren wij tal van verschillende toestellen, waaronder mobieltjes van het Chinese Huawei. Uw Mate 20 Pro is bij ons dus in goede handen. Heeft u vragen of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kosten reparatie Mate 20 Pro Phone-Medic Den Haag

Het laten repareren van uw Huawei Mate 20 Pro bij ons in Den Haag is nooit een pretje. Het kost u immers geld wat u liever aan iets anders had uitgegeven! Gelukkig liggen bij ons de prijzen niet al te hoog. De exacte kosten van de reparatie van uw Mate 20 Pro zijn wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals de duur van de reparatie en het type van schade. Op onze website vindt u al deze prijzen.

No fix, no fee & garantie

Wij hanteren meerdere regelingen om de kwaliteit van onze reparaties te waarborgen. Dit zijn onze ‘no fix, no fee’ & garantie regeling. No fix, no fee houdt in dat als de reparatie niet lukt, u niets hoeft te betalen. Daarnaast heeft u na elke reparatie recht op zes maanden garantie.

Ervaren monteurs repareren Huawei Mate 20 Pro binnen één uur

Het repareren van uw Huawei Mate 20 Pro op onze locatie in Den Haag duurt doorgaans niet langer dan een uur. Dit is vooral te danken aan de expertise en jaren aan ervaring van onze monteurs. Zij weten precies wat ze moeten doen en waar ze op moet letten bij het uitvoeren van reparaties op uw Mate 20 Pro. Bij ons is uw telefoon in ieder geval in goede handen. Overigens kunt u bij ons gewoon een uurtje wachten tot uw Huawei weer zo goed als nieuw is. We hebben Wi-Fi en u krijgt een kopje koffie aangeboden.

Verscheidene soorten schade worden verholpen

Wij repareren allerlei defecten. Denk hierbij aan waterschade, een kapot Mate 20 Pro beeldscherm, een verouderde accu of een defecte camera. De kosten van deze prijzen zijn wel verschillend en ook de duur van de reparatie kan afwijken.

Maak een afspraak!

Wilt u uw Huawei Mate 20 Pro laten repareren door Phone-Medic Den Haag? Maak dan snel een afspraak via onze planner hier op deze website. Dit is binnen een paar minuten gedaan.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media