Huawei Mate 20 lite reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 20 Lite reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Reparatie Huawei Mate 20 Lite bij Phone-Medic Den Haag

Heeft u Huawei Mate 20 Lite maar is deze kapot, defect, beschadigd of nog veel erger? Dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten repareren door de experts van Phone-Medic Den Haag! Zij weten precies wat ze doen dankzij jaren aan werkervaring. Alle mankementen of defecten aan uw Huawei Mate 20 Lite weten wij te repareren. Heeft u vragen, wilt u meer weten of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail of telefonisch.

Prijs reparatie Huawei Mate 20 Lite Den Haag

Mensen zijn altijd bang om veel geld neer te leggen voor een reparatie van hun telefoon. Dat is bij ons gelukkig niet nodig. Wij hanteren eerlijke prijzen voor al onze reparaties. De hoogte van de prijs van de reparatie van uw Huawei Mate 20 Lite bij ons in Den Haag is wel afhankelijk van de duur van de reparatie en natuurlijk van het type schade. Ernstige schade is nu eenmaal duurder en lastiger om te verhelpen dan lichte schade.

Altijd 6 maanden garantie

Na de reparatie van uw Huawei Mate 20 Lite heeft u recht op maar liefst 6 maanden garantie. Ervaart u een probleem met uw toestel in deze periode? Neem dan contact met ons op.

No fix, no fee Mate 20 Lite

Wanneer het ons niet lukt om uw Huawei Mate 20 Lite te repareren, hoeft u niets te betalen. Dit komt gelukkig bijna nooit voor, het lukt onze monteurs bijna altijd wel om een oplossing te vinden.

Repareren Huawei Mate 20 Lite binnen één uur gedaan

De reparatie van uw Mate 20 Lite is meestal binnen een uurtje afgerond. Dit is voornamelijk te danken aan de expertise van onze gecertificeerde monteurs. Tijdens de reparatie kunt u gewoon bij ons op locatie wachten, onder het genot van een kopje koffie. Ook kunt u meekijken met de reparatie, dat vinden onze monteurs doorgaans geen probleem. Heeft u geen tijd om te wachten? Dan spreken we simpelweg een tijdstip af waarop u uw Huawei kunt ophalen.

Maak snel een afspraak bij Phone-Medic

Wilt u uw Huawei Mate 20 Lite laten repareren door Phone-Medic Den Haag? Maak dan snel een afspraak, hier op onze website. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat wij u meteen kunnen helpen. Wij zijn te vinden aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media