Huawei Mate 10 Pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 10 Pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei Mate 10 Pro reparatie Den Haag

Is uw Huawei Mate 10 Pro beschadigd geraakt of kapot? Laat deze repareren door Phone-Medic Den Haag. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs op locatie in Den Haag hebben veel ervaring met Huawei Mate 10 Pro reparatie. Zij voeren niet alleen reparaties uit op de Huawei Mate 10 Pro, maar ook op andere telefoons van Huawei, zoals de goedkopere Mate 10 Lite en de oudere Mate 9 Pro. Dankzij hun ervaring weten onze monteurs alle Huawei Mate 10 Pro problemen op te lossen. Denk hierbij aan een kapot scherm, een verouderde batterij of een niet werkende camera. Maak nu snel een afspraak.

Reparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat zij hiervoor hebben geleerd en haast elk soort telefoon, tablet en laptop mogen en kunnen repareren. Bovendien beschikken onze monteurs over veel ervaring. Zij werken al jarenlang als monteur en hebben haast elke telefoon en elk soort schade langs zien komen. Hierdoor weten zij hoe ze doelmatig en snel mobieltjes, waaronder de Huawei Mate 10 Pro, moeten repareren. Zij vinden het overigens geen probleem als u mee wilt kijken met de reparatie.

Kosten reparatie Huawei Mate 10 Pro Phone-Medic Den Haag

De prijs van de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro is afhankelijk van de schade zelf. Wanneer er sprake is van ernstige schade ligt de prijs doorgaans hoger dan bij lichte schade. Een compleet gebarsten scherm is bijvoorbeeld een stuk complexer en dus duurder om te repareren dan een kapotte aan/uit knop. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro op locatie in Den Haag gaat kosten? Op onze website vindt u alle relevantie informatie, zoals de duur van de reparatie en de prijs.

Inboedelverzekering en reisverzekering

Wist u dat valschade aan uw telefoon of tablet in bepaalde situaties onder uw inboedel- of reisverzekering valt? Dit kan dus ook het geval zijn bij de schade aan uw Mate 10 Pro! Neem hierover contact op met uw verzekeraar. U kunt bij ons alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee

Het kan natuurlijk zo zijn dat de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro niet lukt. Dit komt bijna nooit voor. In het zeldzame geval dat dit toch gebeurt, hoeft u niks te betalen. Deze regeling heet ook wel de ‘no fix, no fee’-regeling.

Reparatie Huawei Mate 10 Pro Den Haag binnen een uur

De reparatie van uw Mate 10 Pro mobiel duurt doorgaans minder dan een uur. Dit is vooral te danken aan de ervaring van de monteur. U kunt tijdens de reparatie bij ons blijven wachten. U krijgt een kopje koffie en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. U kunt tijdens het wachten dus gewoon aan het werk. Als u wilt, mag u ook meekijken met de reparatie. Dat vinden onze monteurs geen probleem. Heeft u wat anders te doen? Dan spreken we een tijdstip af waarop u uw gerepareerde Huawei Mate 10 Pro kunt ophalen.

Ervaren en professionele monteurs

Al onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring op gebied van telefoon en tablet reparaties. Zij zijn bovendien gecertificeerd. De reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro wordt dus uitgevoerd door echte professionals. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

6 maanden garantie na elke reparatie

Om aan te tonen dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie 6 maanden garantie. Als in die periode aan het licht komt dat de reparatie niet goed is uitgevoerd, wordt dit alsnog voor u gedaan. Dit gebeurt gelukkig bijna nooit.

Zelf repareren of laten repareren?

Het internet staat tegenwoordig boordevol met talloze uitlegvideo’s en artikelen over het repareren van uw eigen telefoon. Veel mensen denken daarom dat dit gemakkelijk kan en geen risico’s heeft. Wij raden dit altijd af. De kans is namelijk groot dat u uw telefoon alleen maar meer beschadigd. Ook zijn de onderdelen die online te bestellen zijn doorgaans niet de officiële Huawei onderdelen. Deze zijn minder betrouwbaar en van mindere kwaliteit.

Gebruik officiële Huawei onderdelen

Wij daarentegen, gebruiken alleen maar hoogwaardige, officiële onderdelen van Huawei zelf. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van de reparatie en zorgen we ervoor dat de telefoon weer zo goed als nieuw is.

Schermreparatie Huawei Mate 10 Pro in Den Haag

Een kapot scherm is misschien wel de meest voorkomende soort schade. Dagelijks repareren wij tientallen beeldschermen van verschillende merken, waaronder Huawei. Kom daarom naar Phone-Medic Den Haag wanneer het scherm van uw Huawei Mate 10 Pro kapot is. Onze monteurs vervangen het scherm snel. U kunt dan weer snel genieten van uw Huawei telefoon.

Kapotte Huawei accu?

Is de accu van uw Mate 10 Pro snel leeg en laadt deze langzaam op? Dan is het tijd deze te laten vervangen! Onze monteurs doen dit graag voor u. Zij doen dit dagelijks. Daarom is het klusje binnen een uur geklaard.

Waterschade opgelopen

Heeft u uw Huawei Mate 10 Pro in het water laten vallen? Bij waterschade hoeft u uw telefoon niet direct af te schrijven. Hij kan namelijk nog gerepareerd worden. Wel moet u erop letten dat u de telefoon niet aanzet of probeert op te laden. Maak direct een afspraak bij Phone-Medic. De monteurs reinigen uw telefoon met chemische middelen en vervangen de defecte onderdelen. Vaak werkt de telefoon dan weer als vanouds. Soms lukt het ook niet om de Mate 10 Pro te repareren bij waterschade. Dan is de waterschade simpelweg te ernstig.

Maak een afspraak bij Phone-Medic Den Haag

Wilt u de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro laten uitvoeren bij Phone-Medic Den Haag? Plan dan snel een afspraak via onze agendatool. U hoeft slechts de Mate 10 Pro en het soort schade te selecteren. Dan krijgt u alle relevantie info te zien en kunt u meteen een afspraak inplannen.

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop gewoon bij ons naar binnen, onze deur staat altijd open. Wij hebben vast wel tijd om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel even naar onze openingstijden. Als u vragen heeft kunt u ons ook altijd bereiken.

Theresiastraat 69-A

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat op nummer 69-A. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station en is tevens goed bereikbaar met de auto of de fiets. Onze openingstijden vindt u op onze website of op Google.

Huawei Mate 10 Pro reparaties Den Haag

Wij repareren niet alleen telefoons van het Chinese Huawei. Ook aan telefoons van andere merken, zoals Apple, Samsung, HTC en LG, voeren wij reparaties uit. Bovendien repareren wij ook diverse tablets en laptops. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media