Huawei Mate 10 Lite reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 10 Lite reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Huawei Mate 10 Lite reparatie Den Haag

Heeft u de Mate 10 Lite van Huawei en is deze kapot of beschadigd? Phone-Medic repareert uw Huawei Mate 10 Lite op locatie in Den Haag. Onze monteurs in Den Haag hebben veel ervaring met Huawei Mate 10 Lite reparatie. Ook voeren zij dagelijks reparaties uit op andere telefoons van dit Chinese merk, zoals de Huawei Mate 10 Pro en de Mate 9 Pro. Zij voeren de reparatie niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en nauwkeurig uit. Haast elke soort probleem of schade met uw Mate 10 Lite wordt door onze monteurs verholpen. Zij herstellen kapotte camera’s, beschadigde achterkanten, gebarsten schermen en meer. Maak nu een afspraak of neem contact op.

Hoeveel kost reparatie Huawei Mate 10 Lite in Den Haag?

De kosten van de reparatie van uw Mate 10 Lite hangen af van de schade. Als er sprake is van ernstige schade liggen de kosten doorgaans wat hoger. Onder ernstige schade verstaan wij: een gebarsten scherm of flinke waterschade. Een lichte beschadiging is door onze monteurs makkelijker en sneller te repareren.Dat kost u dus minder geld. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Huawei Mate 10 Lite op onze locatie in Den Haag gaat kosten? Deze info vindt u op onze website. Het enige wat u hoeft te doen is de Huawei Mate 10 Lite en het soort schade selecteren.

Laten repareren of zelf repareren

Veel mensen kiezen ervoor om zelf hun telefoon te repareren. Dit raden wij nooit aan. U kunt namelijk uw telefoon nog meer beschadigen. De kans hierop is zelfs vrij groot. Ook zijn de Huawei onderdelen die op het internet kunnen worden besteld vaak niet de 100% originele Huawei onderdelen. Deze zijn minder betrouwbaar en gaan minder lang mee. Laat de reparatie van uw Mate 10 Lite daarom over aan de experts van Phone-Medic Den Haag.

Verzekering bij reparatie

In specifieke situaties kan het zo zijn dat uw verzekering de kosten van de reparatie vergoed. Dit ziet u vaak wanneer er sprake is van valschade aan een telefoon of tablet. Soms valt deze schade namelijk onder uw inboedelverzekering of reisverzekering. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Wel kunt u hier alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Snelle reparatie Huawei Mate 10 Lite bij Phone-Medic Den Haag

De reparatie van uw Huawei Mate 10 Lite bij Phone-Medic is doorgaans binnen een uurtje afgerond. Onze monteurs hebben namelijk veel ervaring met het repareren van Huawei telefoons. Zij hebben elke Huawei telefoon en elke soort schade al eens langs zien komen. Zij weten dus hoe ze deze doelmatig en snel kunnen herstellen.

Reparatie terwijl u wacht

Omdat de reparatie zo snel klaar is, kunt u gewoon eventjes blijven wachten. U krijgt natuurlijk een kopje koffie aangeboden en u mag bovendien gebruik maken van onze gratis Wi-Fi verbinding. Als u wilt, mag u ook meekijken met de reparatie. Dat vindt de monteur geen probleem. Als u wat anders te doen heeft kan dat ook, dan kunt u uw gerepareerde Mate 10 Lite op een later tijdstip ophalen.

No fix, no fee

Wij hanteren altijd een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wanneer het zelfs onze monteurs niet lukt om uw telefoon te repareren hoeft u dus niks te betalen.

Garantie

Na elke reparatie heeft u maar liefst 6 maanden garantie. Hiermee laten we zijn dat wij alleen maar vakwerk leveren. Mocht er in die tijd blijken dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zal dat alsnog worden gedaan.

100% originele Huawei onderdelen

Voor de reparatie van uw Huawei Mate 10 Lite in Den Haag gebruiken wij alleen maar 100% originele onderdelen en materialen van Huawei zelf. Deze zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Door gebruik te maken van hoogwaardige Huawei onderdelen waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen wij ervoor dat u een zo goed als nieuwe Huawei Mate 10 Lite terugkrijgt.

Ervaren en erkende monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengt geldende kwaliteitseisen. Zij hebben hiervoor geleerd en zijn al jarenlang werkzaam als monteur. Zij werken snel, efficiënt, zorgvuldig en nauwkeurig.

Gebarsten Huawei Mate 10 Lite scherm?

Heeft u uw Mate 10 Lite mobiel in een onhandige bui laten vallen? Als u er geen hoesje omheen heeft zitten, is de kans groot dat er een flinke barst in het scherm zit. Uw telefoon is dan minder bruikbaar. Soms kan het zelfs zo zijn dat uw telefoon helemaal niet meer werkt! Kom daarom naar Phone-Medic Den Haag. Onze monteurs voeren dit soort reparaties vaak uit en hebben dit binnen een uurtje gedaan.

Waterschade of oude batterij

Andere soorten schade die wij vaak zien zijn waterschade en een versleten batterij. Ook deze worden snel door onze ervaren monteurs herstelt. Waterschade herstellen is zelfs voor onze monteurs een uitdaging. Zij reinigen de telefoon met chemische middelen en vervangen de defecte onderdelen. De accu van een Huawei Mate 10 Lite vervangen is doorgaans wat eenvoudiger.

Bij alle soorten schade

Onze monteurs hebben haast elke soort schade wel eens voorbij zien komen. Zij weten dus hoe ze dit moeten repareren. Denk hierbij aan: een kapotte camera repareren, herstellen van een microfoon unit of het uitvoeren van softwareherstel.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over de reparatie van uw Huawei Mate 10 Lite of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen.

Maak nu een afspraak bij Phone-Medic Den Haag

Wilt u uw Huawei Mate 10 Lite laten repareren? Maak dan snel een afspraak. Dit is binnen een minuutje gedaan. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. U kunt gewoon bij ons naar binnenlopen. Kijk wel eerst even naar onze openingstijden, anders staat u misschien voor een dichte deur.

Theresiastraat 69-A

U kunt ons vinden in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Dit ligt vlak bij het Centraal Station. Ook met de auto of de fiets zijn wij goed te bereiken. Onze openingstijden vindt u op de website of op Google.

Huawei Mate 10 reparaties Den Haag

Wij repareren niet alleen de Mate telefoons van Huawei. Ook telefoons van andere merken, zoals de iPhone van Apple of de Samsung Galaxy, repareren wij. Bovendien herstellen wij tablets en laptops. Ook deze reparaties worden uitgevoerd door onze ervaren en gecertificeerde monteurs.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media