Wij zijn helaas gesloten, morgen zijn wij weer geopend. Bekijk openingstijden

Sony reparatie

Sony is een van de grootste smartphones producent ter wereld. Sony is bekend door zijn waterdichtheid, perfecte camera, gladde behuizing en keuze uit meerdere smartphones. Zodat de consument de juiste smartphone naar zijn benodigdheden kan kiezen. Terwijl Sony een van de beste smartphones fabrikant is, gaat de hardware toch niet zo lang mee. Het is mogelijk dat u na een tijdje de oplaadpunt, accu of een andere onderdeel zult moeten laten veranderen. Goed nieuws is dat we bij Phone-MediC altijd klaar staan voor al u Sony smartphone reparaties. Phone-MediC verzekert u van de beste kwaliteit en de snelste hersteltijd. Phone-MediC kan reparaties uitvoeren glas en beeldscherm vervangen, oplaadpunt vervangen, accu vervangen, home button reparatie, aan/uit knop reparatie en nog veel meer en dat allemaal binnen een half uur en met behoudt van uw gegevens en toestelgarantie Excl. Waterschade.

Sony Xperia scherm reparatie Den Haag

Is uw Sony Xperia Z3 scherm kapot door een val- of stootschade? Wilt u uw scherm binnen uur gerepareerd terug wilt hebben? U bent dan bij Phone-MediC op het juiste adres. Al onze monteurs hebben de juiste gecertificeerde kennis en ervaring om uw Sony xperia Z3 scherm perfect te herstellen met een originele beeldscherm. Phone-MediC beschikt over een ESD veilig reparatie ruimte, hoge kwaliteit reparatie tools en uitsluitend originele onderdelen, waardoor u profiteert van onze standaard 6 maanden garantie op uw sony Xperia Z3 scherm reparatie. Wilt u meer informatie over uw reparatie, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Sony Xperia waterschade opgelopen?

Sony Xperia Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Sony weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Sony oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Sony kunt genieten. Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Sony xperia waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Sony xperia kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media