6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Samsung-tablet-scherm-reparatie-den-haag reparatie

Samsung Tablet scherm reparatie Den Haag

Bent u in bezit van een tablet van het populaire merk Samsung maar is het scherm kapot? Laat de reparatie van uw Samsung tablet scherm over aan de experts van Phone-Medic Den Haag! Zij voeren de reparatie van uw Samsung tablet scherm snel en vakkundig uit op onze locatie in Den Haag. Op deze manier heeft u snel weer uw tablet terug. Schermreparatie zijn overigens niet de enige reparaties die wij uitvoeren. Ook met andere problemen aan uw Samsung tablet kunt u gewoon bij ons terecht. Onze gecertificeerde monteurs weten precies hoe zij uw Samsung tablet moeten repareren, ongeacht of er nu sprake is van een beschadigd scherm of iets anders. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan snel contact met ons op. Ook kunt u hier op onze website direct een afspraak inplannen.

Kosten scherm reparatie Samsung tablet in Den Haag

Hoeveel gaat het nu kosten om uw Samsung tablet te laten repareren? Veel mensen zijn bang dat ze een fortuin kwijt zullen zijn en denken misschien wel dat het voordeliger is om simpelweg een nieuwe Samsung tablet te kopen. De kosten van de reparatie van uw Samsung tablet scherm in Den Haag zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste wordt er gekeken naar de duur van de reparatie. Ten tweede wordt er gekeken naar de schade zelf en welke onderdelen moeten worden vervangen. Normaliter ligt de prijs van de reparatie rond de €349. Dit is dus veel goedkoper dan een compleet nieuwe tablet kopen.

Garantie?

Om u ervan te verzekeren dat al onze reparaties goed worden uitgevoerd en dat wij alleen maar vakwerk leveren, bieden wij onze klanten na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. In het zeldzame geval dat er tijdens de reparatie van uw Samsung tablet scherm bij ons in Den Haag iets niet goed is gegaan, zullen wij dit voor u oplossen.

No fix, no fee

Naast de 6 maanden garantie hebben wij ook nog een andere regeling. Deze heet de ‘no fix, no fee’ regeling. Wanneer het onze monteurs niet lukt om uw Samsung tablet scherm te repareren, hoeft u niets te betalen. Gelukkig is dit in praktijk niet of nauwelijks nodig.

Gecertificeerde en ervaren monteurs

Bij ons in Den Haag werken alleen maar de meest ervaren monteurs die bovendien gecertificeerd zijn. Zij hebben geleerd voor dit vak en kunnen dus allerlei verschillende soorten tablets, telefoons, etc. van diverse merken repareren. Hier hebben zij bovendien veel ervaring mee. Met name de reparatie van beeldschermen, zoals die van Samsung tablets. Dit is namelijk een van de meest voorkomende beschadigingen. Onze monteurs weten dus precies wat zij moeten doen, waarvoor zij moeten uitkijken en meer. Ook weten ze dankzij hun vele jaren aan werkervaring hoe zij de reparatie zowel snel als nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Reparatie Samsung tablet scherm binnen een dag in Den Haag

Vaak is de reparatie van uw Samsung tablet scherm bij Phone-Medic binnen een paar uur gedaan. Meestal lukt het zelfs binnen een uur. In dat geval kunt u het beste bij ons blijven wachten totdat de reparatie afgerond is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze gratis WiFi verbinding. U kunt dus gewoon wat voor werk doen. Als u wilt mag u ook meekijken met de reparatie, dat vinden onze monteurs geen probleem. Komt het niet uit om te wachten? Dan kunt u ook slechts uw beschadigde Samsung tablet afgeven. Dan kunt u op een later tijdstip uw gerepareerde Samsung tablet weer ophalen.

Zelf scherm repareren?

We zijn het steeds vaker: mensen die zelf hun Samsung tablet scherm wel ‘eventjes’ repareren. Dit doen zij aan de hand van een handige tutorial op Youtube en wat onderdelen die ze op een Chinese websites hebben besteld. Dit raden wij altijd af. De meeste mensen realiseren zich namelijk niet dat zo’n reparatie erg nauw luistert. De kans is dus groot dat de telefoon alleen maar verder wordt beschadigd. Daarnaast zijn de onderdelen die online te bestellen zijn niet van Samsung zelf. Deze zijn dus niet gekeurd, van mindere kwaliteit en minder betrouwbaar. Zelfs als de reparatie lukt, dan is de kans groot dat de tablet binnen de kortste keren weer kapot is omdat er ondegelijke onderdelen zijn gebruikt. Laat de reparatie van uw Samsung tablet scherm daarom over aan de monteurs van Phone-Medic Den Haag.

100% officiële Samsung onderdelen

Wij maken alleen maar gebruik van 100% officiële onderdelen van Samsung zelf. Deze zijn gekeurd en gecertificeerd. Zo weten wij zeker dat de onderdelen die we voor onze reparaties gebruiken degelijk zijn. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze reparaties en kunnen we onze klanten verzekeren van het feit dat hun nieuwe Samsung tablet weer lang meegaat.

Reparatie Samsung tablet Den Haag verzekerd?

Wist u dat het best wel eens zo kan zijn dat uw verzekeraar de reparatie vergoed? Dit komt omdat uw Samsung tablet misschien onder uw inboedelverzekering valt. Als de schade op vakantie is opgelopen dan kan het zelfs zo zijn dat het onder uw reisverzekering valt! Hiervoor moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Hier kunt u het beste contact over opnemen met uw verzekeraar. Wel kunt u bij ons alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Schermreparaties op alle Samsung tablets

Wij voeren schermreparaties uit op alle soorten Samsung tablets. Het maakt niet uit of u een wat oudere tablet heeft of een spiksplinternieuwe Samsung Galaxy Tab heeft, onze monteurs weten hoe ze uw scherm moeten repareren. Met elke tablet kunt u dus gewoon bij ons terecht!

Maak nu een afspraak

Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken? Dankzij onze agendatool is dit binnen een paar minuten gedaan. U hoeft slechts uw type Samsung tablet te selecteren en vervolgens te kiezen voor “Schermreparatie”. Dan ziet u direct alle relevante informatie, zoals de prijs en duur, en kunt u direct een afspraak met ons inplannen.

Spoed of toevallig in de buurt? Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen in Den Haag. Wij kunnen vast wel wat tijd voor u vrijmaken. Kijk voordat u langskomt wel eerst eventjes naar onze openingstijden, anders staat u wellicht voor een gesloten deur.

Neem bij vragen contact met ons op

Is nog niet alles duidelijk of wilt u ons advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij beantwoorden al uw vragen en geven vrijblijvend professioneel advies.

Onze locatie in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met alle soorten vervoer. Het ligt nabij het Centraal Station van Den Haag en in de omgeving zijn veel parkeermogelijkheden.