Ipad-scherm-reparatie-den-haag reparatie

iPad scherm reparatie Den Haag

U heeft uw iPad laten vallen en het scherm is gebarsten, wat nu? Phone-Medic Den Haag repareert uw iPad scherm! Is niet alleen het scherm kapot maar zijn ook andere delen van de iPad beschadigd? Geen probleem, de monteurs zijn expert in iPad reparatie. Gelukkig hoeft uw iPad bij een kapot scherm niet meteen vervangen te worden. Het scherm zelf hoeft alleen maar vervangen te worden. Voor een van onze ervaren en gecertificeerde monteurs is dit geen probleem. De reparatie van uw iPad scherm bij ons in Den Haag duurt bovendien helemaal niet lang. Het is vaak binnen een uur gedaan. Uw iPad is dan weer zo goed als nieuw. Heeft u vragen over hoe wij iPad schermen repareren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Snelle reparatie iPad scherm Den Haag

Het repareren van uw iPad scherm kost niet zo veel tijd. Meestal heeft een van onze monteurs dit binnen een uur gedaan. Daarom kunt er gewoon bij blijven. U mag zelfs onder genot van een gratis kopje koffie meekijken met de reparatie. Natuurlijk kunt ook een uurtje wat anders doen. De reparatie wordt niet alleen snel maar ook erg zorgvuldig uitgevoerd. Onze monteurs hebben namelijk veel ervaring met het repareren van iPad schermen.

Garantie

Wij maken alleen maar gebruik van originele onderdelen afkomstig van Apple zelf. Natuurlijk wordt de reparatie goed uitgevoerd. Daarom heeft u ook altijd 6 maanden garantie na elke reparatie.

Reparatie niet geslaagd? U hoeft niet te betalen

Wij hanteren een no fix, no fee regeling. Wanneer de reparatie om wat voor reden dan ook niet succesvol is, hoeft u dus niks te betalen. Gelukkig gebeurt dit haast nooit.

Prijs iPad scherm reparatie Den Haag

Uw iPad scherm laten repareren is niet goedkoop. De prijs verschilt per model iPad. Meestal ligt de prijs tussen de 100 en 200 euro. Het ligt ook aan de hoeveelheid schade. Als alleen het touchscreen kapot is zijn de kosten minder hoog. Wanneer ook het achterliggende LCD-scherm kapot is betaal je doorgaans wat meer.

Hoeveel de reparatie ook kost, het is in ieder geval een stuk voordeliger dan een geheel nieuwe iPad kopen. Voor dit geld (100 tot 200 euro) heeft uw iPad een geheel nieuw scherm en wordt deze dus ook nog eens voor u gemonteerd door een gecertificeerde expert.

Wanneer is iPad scherm reparatie noodzakelijk?

Iedereen laat wel eens zijn iPhone of iPad vallen. Als er een paar barstjes in zitten is het meestal geen probleem. Wanneer je je iPad vervolgens nog een keer laat vallen zit je wel met een groot probleem. De iPad is dan niet meer goed te gebruiken en het glas kan er zelfs uitvallen. Soms kan je helemaal niets meer zien. Dat betekent dat het achterliggende LCD-scherm ook kapot is. Dan is het natuurlijk tijd om het iPad scherm te laten repareren bij Phone-Medic in Den Haag. Ook bij relatief kleine barstjes of een licht beschadigd scherm kunnen wij de reparatie gewoon uitvoeren.

Vaak wordt een kapot iPad scherm veroorzaakt door onhandigheid. Je laat de iPad plotseling vallen als je opstaat of hij wordt per ongeluk uit je handen geslagen. Voorkom dat je iPad scherm kapot gaat door een iPad hoes te gebruiken. Deze kosten weinig (rond de 20 euro) en zorgen ervoor dat je iPad niet kapot gaat als je deze laat vallen.

Beeld van iPad doet het niet meer

Het beeldscherm van een iPad bestaat uit twee delen: het touchscreen en het achterliggende LCD-scherm. Als het scherm van de iPad ernstig beschadigd is, is het LCD-scherm ook kapot. Dan wordt er helemaal niks meer op het scherm afgebeeld. Het is doorgaans wat lastiger om zowel het touchscreen als het LCD-scherm te vervangen. Daarom is dit ook duurder.

Zelf iPad scherm repareren

We zien dat steeds meer mensen ervoor kiezen om zelf het scherm van hun iPad te repareren. Dit raden wij echter niet aan. Er is namelijk een kans dat u hiermee andere onderdelen van uw iPad kapotmaakt. Ook zijn de iPad schermen die online te bestellen zijn, vaak niet de door Apple goedgekeurde schermen. Deze zijn dus minder betrouwbaar en minder helder. Het is dus het meest verstandig om de reparatie uit te laten voeren door een professional van Phone-Medic.

Verschillende soorten iPad reparaties

Naast iPad scherm reparaties voeren wij ook andere soorten iPad reparaties uit in onze zaak in Den Haag. Zo repareren wij iPads met waterschade, kapotte batterijen en meer. Ook als jouw iPad niet meer wil opladen vanwege een kapotte laadconnector of als de koptelefoon ingang kapot is kunnen we jou helpen.

Reparatie iPad verzekerd?

In sommige gevallen valt de valschade van uw iPad onder uw inboedelverzekering. Ook kunt u bij meerdere verzekeringsmaatschappijen een speciale verzekering voor uw iPad afsluiten. Daarom kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen.

Maak nu een afspraak

Met onze handige afspraken tool is een afspraak maken voor uw iPad reparatie zo gedaan. U kunt zelf kiezen welke dag u het beste uitkomt. Als u wilt kunt u ook gewoon bij ons naar binnen lopen. Wij hebben vast nog wel wat tijd over om u met uw kapotte iPad scherm te helpen. Voordat u dit doet moet u wel even wanneer we open zijn.

Professioneel advies

Weet u niet zeker of we u van dienst kunnen zijn of heeft u simpelweg een vraag over een aankoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen.

iPad scherm reparatie bij Phone-Medic Den Haag

Heeft u al een afspraak ingepland of bent u van plan om eventjes langs te komen? Wij verwelkomen u graag op onze locatie in de Theresiastraat in Den Haag. Het nummer is 69-A. Dat ligt vlak bij het Centraal Station en het Malieveld. Kijk voordat u langskomt eerst even naar onze openingstijden.

Tablet reparaties bij Phone-Medic Den Haag

Wij repareren alle soorten iPads. Ook repareren wij andere tablets, zoals tablets van Samsung of Asus. Op onze website kunt u vinden welke reparaties wij uitvoeren, hoeveel dat kost en hoe lang de reparatie duurt. Ook kunt u meteen een afspraak inplannen. Al onze reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Bovendien krijgt u bij elke reparatie 6 maanden garantie.