Wij zijn geopend, heeft u vragen? Bel ons gerust!

Samsung Galaxy Note 8 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy Note 8 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

NO FIX, NO FEE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

6 MAANDEN GARANTIE

30 MIN SERVICE

100% ORIGINELE ONDERDELEN

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

MET OF ZONDER AFSPRAAK

REPARATIE OP LOCATIE

MEEKIJKEN MET UW REPARATIE

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

Betaalmogelijkheden

Samsung Galaxy Note 8

Met de Galaxy note 8 verrast Samsung iedereen door zijn top specificaties. Het haarscherp super amoled Quad HD beeldscherm is een prachtige ervaring samen met always on techniek en de dubbele camera maakt indrukwekkende foto’s. Daarnaast heeft de Galaxy note 8 ook standaard 64 gb opslagruimte, die je ook nog kan uitbreiden met een geheugenkaart. De software is zoals wij van Samsung gewend zijn en met de aluminium behuizing en waterdichte glazen achterkant trekt de galaxy note 8 ook meer aandacht dan zijn voorgangers.Naast vingerafdruk is dit toestel ook uitgerust met een slimme gezichtsherkenning wat helemaal van de tijd is. 

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie Den Haag

Heeft u een beeldscherm reparatie voor uw note 8 nodig da bent u bij Phone-MediC Den Haag op het juiste adres. Wij kunnen uw beeldscherm perfect herstellen binnen een uur. Onze ervaren monteurs kunnen uw kapotte beeldscherm vervangen door een originele Samsung Note 8 beeldscherm. Met onze ruime ervaring, originele onderdelen en ESD veilig reparatie ruimte is uw Samsung scherm reparatie klaar terwijl u wacht! Daarnaast krijgt u ook nog eens 6 maanden garantie op uw reparatie. Heeft u misschien interesse in welke reparatie technieken gebruikt worden op uw toestel? U bent van harte welkom onder het genot van een kopje om mee te kijken. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over uw Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie.

Galaxy Note 8 waterschade herstellen

Samsung Galaxy Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Samsung weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Samsung oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Samsung kunt genieten. Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Samsung waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Samsung kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.
 
 

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media