iPhone 4S reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 4S reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 4S reparatie bij Phone Medic

Wat betreft het design lijkt de iPhone 4S sprekend op de iPhone 4, echter is dit toestel flink verbeterd en ook sneller. De snelheid komt door de A5-processor, dit is een dual-core processor en heeft twee kernen waardoor het ook twee keer zo snel werkt. Wat betreft de camera zit aan de achterkant een 8 megapixel camera en zijn de foto’s scherper en helderder dan die van de iPhone 4, ook kun je sneller foto’s maken dan voorheen.

De iPhone 4S is het eerste toestel waar de virtuele assistent Siri in geïntegreerd is en je hebt nooit meer last van onbereikbaarheid dankzij de twee antennes.

Hoewel de iPhone 4S is flink verbeterd is kan schade altijd voorkomen. Niet alleen aan de buitenkant zoals een gebroken scherm, maar ook de software kan soms achteruit gaan. Bij Phone Medic kunnen ze je snel en vakkundig helpen met iedere iPhone reparatie.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

Je toestel laten repareren kan bij ons al binnen 30 minuten gedaan zijn. Onze deskundige monteurs hebben jarenlang ervaring met smartphone reparaties en weten precies wat ze moeten doen. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele Apple onderdelen en na een reparatie krijg je nog 6 maanden garantie.

Omdat we het jou als klant graag zo gemakkelijk mogelijk maken kun je bij ons ieder moment binnenlopen zonder afspraak. Dit kan zowel voor een iPhone 4 reparatie als voor professioneel advies. Wil je toch graag een afspraak maken? Dan kan dat eenvoudig online.

Op onze website kun je alle prijzen bekijken per toestel en per reparatie. De prijzen zijn inclusief BTW. Door vooraf te bekijken wat de kosten zullen zijn kom je ook niet voor verrassingen te staan.

Alle iPhone reparaties kunnen worden uitgevoerd

In principe kunnen we alle iPhone reparaties voor je uitvoeren. Of het nou gaat om een gebroken scherm, een batterij die (te) snel leegloopt, kapotte speakers, waterschade of een software probleem: voor ieder probleem kun je bij ons in Den Haag langskomen.

Een iPhone 5 beeldscherm reparatie wordt binnen een half uur uitgevoerd en als je het leuk vindt heb je zelfs de mogelijkheid om mee te kijken. Je scherm wordt vervangen door een origineel Apple scherm waarna jij weer lange tijd van je zo goed als nieuwe iPhone kunt genieten.

Ook waterschade kunnen we voor je herstellen. Onze monteurs zijn namelijk experts op het gebied van waterschade. Bij waterschade raden we aan je iPhone uit te laten staan, niet te koppelen aan het stopcontact en zo snel mogelijk naar ons toe te komen. De batterij zal worden losgekoppeld zodat de monteurs chemische reiniging kunnen toepassen om je toestel weer te herstellen.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media