iPhone 4 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 4 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 4 reparatie met 6 maanden garantie

De iPhone 4 was het eerste toestel met een vlakke achterkant en een strak design waarbij zowel op de voor- als achterkant gebruik gemaakt is van glas. Dankzij het Retina Display ziet het scherm er ook levendig en scherp uit. Op de achterkant zit een 5 megapixel camera met LED flitser en bij dit toestel zit ook aan de voorkant een camera. De antennes voor het bereik, WiFi, bluetooth en GPS zijn verwerkt in de metalen rand en zijn flink verbeterd.

Hoewel het een prima toestel is, is het altijd mogelijk dat je schade oploopt. Het toestel kan vallen, waterschade oplopen of het werkt minder goed door intensief gebruik. Voor ieder probleem met je iPhone kun je wanneer het jou uitkomt langs komen bij Phone Medic in Den Haag.

Beeldscherm reparatie, klaar terwijl je wacht

Door je iPhone te laten vallen of te stoten kan het gebeuren dat het glas breekt. Zo’n barst in je scherm is niet alleen onhandig, het is ook niet goed voor je toestel. Om verdere schade te beperken kun je het scherm het beste zo snel mogelijk laten repareren. Een iPhone 4S beeldscherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd binnen 30 minuten en er wordt gewerkt met originele onderdelen. Tijdens de reparatie kun je meekijken of genieten van een gratis kop koffie.

Onze monteurs zorgen ervoor dat je gegevens worden behouden en dat jij je toestel snel weer terug hebt. Na de reparatie ziet je iPhone er weer uit als nieuw en kun jij er weer zorgeloos van genieten. Zeker omdat je na de reparatie nog 6 maanden garantie krijgt.

Experts in waterschade

Wanneer je iPhone in het water is gevallen of te lang in de regen heeft gelegen kan dit flinke schade veroorzaken. Om dit te beperken raden we je aan het toestel uit te laten staan en niet te koppelen aan het stopcontact. Kom met je toestel zo snel mogelijk naar ons in Den Haag zodat wij je toestel kunnen herstellen van waterschade. Onze monteurs zijn experts op dit gebied en weten hoe ze te werk moeten gaan. De accu wordt zo snel mogelijk verwijderd zodat chemische reiniging kan worden toegepast. Binnen een half uur heb jij je goed werkende toestel weer terug.

Hoewel dit een hele ingreep lijkt hoef je het voor de kosten niet te laten, voor een iPhone 5 waterschade reparatie betaal je slechts €35,- en je krijgt nog 6 maanden garantie.

Snelle en deskundige iPhone reparatie

Bij Phone Medic kun je er zeker van zijn dat een iPhone reparatie snel en deskundig wordt uitgevoerd. Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Daarnaast bieden we je de vrijheid om bij ons binnen te lopen wanneer het jou uitkomt, een afspraak maken kan wel maar is niet noodzakelijk!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media