6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

iPhone-reparatie-scheveningen reparatie

Prijzen Reparatie

iPhone reparatie Scheveningen

Woont u in het prachtige Scheveningen, bent u in het bezit van een iPhone en is de beschadigd of kapot? Dan kunt u ook gewoon terecht bij Phone-Medic Den Haag! Wij voeren dagelijks reparaties uit op haast alle iPhones, ook voor mensen uit Scheveningen. Het is immers om de hoek en met de auto of het openbaar vervoer bent u zo in het centrum van Den Haag, waar wij gevestigd zijn. Wij voeren uiteenlopende soorten reparaties uit op iPhones. Denk hierbij aan het herstellen van schade aan het beeldscherm, waterschade of een kapotte cameramodule. Dit doen we niet alleen voor de nieuwste iPhone modellen, zoals de iPhone X of de iPhone 8+, maar ook voor oudere modellen. Heeft u vragen over de reparatie van uw iPhone? Neem dan snel contact met ons op, we zijn telefonisch en met de mail te bereiken.

 

Hoeveel kost iPhone reparatie Scheveningen door Phone-Medic?

We zien het maar al te vaak: mensen die doodsbang zijn dat ze een fortuin kwijt zijn voor de reparatie van hun iPhone. Hier hoeft u zich gelukkig totaal geen zorgen over te maken! De kosten van de reparatie van uw iPhone zullen niet al te hoog oplopen, anders waarschuwen we u eerst. Hoeveel u precies kwijt bent voor de reparatie van uw iPhone hangt af van het type schade en welk model iPhone u heeft. Onderdelen van de nieuwere modellen zijn doorgaans wat duurder, wat maakt dat de reparatie ook wat duurder is. Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Kijk dan verder op onze website. Selecteer uw iPhone en het type schade. Vervolgens ziet u alle relevante informatie over de reparatie, waaronder de prijs.

 

Altijd 6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat wij alleen maar kwaliteit leveren, heeft u na elke reparatie recht op maar liefst 6 maanden garantie. Blijkt nu dat de reparatie niet goed is uitgevoerd? Dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

 

Onze ‘no fix, no fee’-regeling

Helaas komt het heel soms voor dat de reparatie van uw iPhone niet lukt. Dit ligt dan vaak aan de complexiteit van de problemen met uw iPhone. Hoe dan ook, als het ons niet lukt om uw Apple telefoon te repareren, dan hoeft u niks te betalen.

 

iPhone reparatie Scheveningen: de verzekering

Wist u dat het best wel eens zou kunnen zijn dat uw verzekeraar de kosten voor zijn rekening neemt? Dit is het geval in bepaalde gevallen. Bijvoorbeeld wanneer uw iPhone valt onder uw inboedelverzekering of uw reisverzekering. Hier gelden wel specifieke voorwaarden voor. Deze verschillen per verzekeraar. Daarom raden wij u aan om hierover contact op te nemen met uw verzekeraar. Hier kunt u wel alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan weet u tenminste waar u aan toe bent.

 

Repareren iPhone Scheveningen binnen één uur gedaan

Daar waar het repareren van een iPhone (of een andere telefoon) vroeger erg lang duurde, lukt het onze monteurs tegenwoordig om de reparatie binnen een uurtje helemaal afgerond te hebben. Hoe ze dit doen? Onze monteurs hebben veel ervaring met het repareren van uiteenlopende iPhones. Ze weten precies hoe ze bepaalde problemen zo snel en veilig mogelijk kunnen verhelpen. Tijdens de reparatie kunt u gewoon bij ons op locatie wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van ons WiFi netwerk. Als u hier geen tijd voor hebt is dat geen probleem, dan haalt u uw gerepareerde iPhone simpelweg op een later tijdstip weer op.

 

Meekijken met de reparatie van uw iPhone

Als u dat wilt, kunt u ook meekijken met de reparatie van uw iPhone. Zo kunt u precies zien wat er gebeurt en krijgt u wat uitleg van onze monteurs. Onze monteurs vinden dit doorgaans totaal geen probleem.

Gecertificeerde en professionele monteurs

Alle monteurs werkzaam bij Phone-Medic voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Ze moeten gecertificeerd zijn en beschikken over veel werkervaring. Alleen wanneer een monteur aan deze eisen voldoet worden ze toegelaten tot ons toegewijde team. Ons succes hebben we dan ook met name te danken aan het vakmanschap van onze monteurs. Bij ons is uw iPhone dus in goede gevallen.

 

Laat de reparatie van uw iPhone over aan ons

Probeer nooit om zelf uw iPhone te repareren! De kans is groot dat u de schade alleen maar erger maakt. Het repareren van een telefoon is namelijk erg secuur werk. Als hierbij feiten worden gemaakt, dan wordt de schade alleen maar erger gemaakt. De kosten lopen dan op. Laat het repareren van uw iPhone daarom over aan de gecertificeerde monteurs van Phone-Medic.

 

100% officiële Apple onderdelen

Voor onze reparaties maken wij alleen maar gebruik van de onderdelen van Apple zelf. Deze zijn meerdere malen gekeurd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Door deze onderdelen te gebruiken waarborgen we de kwaliteit van onze reparaties en kunnen we u er van verzekeren dat uw iPhone na de reparatie weer lang mee kan.

 

Neem contact op

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen maar al te graag. Deze vragen hoeven overigens niet per se te gaan over een reparatie. Ook vragen over een eventuele nieuwe aanschaf (in plaats van een reparatie) beantwoorden wij maar al te graag.

 

Maak nu aan afspraak voor repareren iPhone Scheveningen

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak. Dit kan erg gemakkelijk via onze website. Selecteer uw type iPhone en de schade. Na het lezen van alle informatie over de reparatie kunt u direct een afspraak maken. Een afspraak maken is niet verplicht. Als u toevallig in de buurt bent of als de reparatie spoed heeft, kunt u gewoon bij ons naar binnen lopen. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden, anders komt u wellicht voor een gesloten deur te staan.

 

Onze locatie in het centrum

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie, midden in het centrum, is goed te bereiken vanuit Scheveningen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Dus ook als u in Scheveningen woont kunt u gewoon uw iPhone laten repareren door Phone-Medic!