Iphone 7 scherm reparatie Den Haag

De iPhone 7 is een degelijk en krachtig toestel, toch kan het altijd gebeuren dat je scherm kapot gaat. Een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag laat je snel en deskundig uitvoeren bij Phone Medic. De monteurs die bij ons werkzaam zijn zijn gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring met iPhone reparaties. Vrijwel iedere iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag kan worden uitgevoerd binnen 30 tot 60 minuten.

Heb jij een kapotte iPhone en wil je graag een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag laten uitvoeren? Ga dan snel naar Phone Medic!

iPhone 7 scherm reparatie Den Haag

Hoewel de iPhone 7 een goed toestel is en het een stevige behuizing heeft kan het toch voorkomen dat het scherm breekt doordat je het toestel laat vallen of stoot. Een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag kan de oplossing bieden! Een gebroken scherm is namelijk niet alleen erg belemmerend voor het zicht, het kan op lange termijn ook schade aanrichten aan het toestel.

De beste keuze is dus om zo snel mogelijk een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag te plannen bij Phone Medic zodat je scherm gemaakt kan worden. Je hoeft voor een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag geen afspraak te maken. Je kunt wanneer wij geopend zijn binnen lopen op het tijdstip wat jou uitkomt. Wil je toch liever vooraf een afspraak maken voor een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag? Geen probleem, dat is natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak voor een iPhone 7 scherm reparatie Den Haag

Via onze website kun je zelf een afspraak inplannen of je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te plannen voor een iPhone 7 reparatie in Den Haag. Ook als je vragen hebt over een reparatie kun je ons benaderen.

Hoe wordt een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag uitgevoerd?

Een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag wordt zorgvuldig uitgevoerd. Onze monteurs werken uitsluitend met originele Apple onderdelen en voeren de reparatie uit in een ESD veilige ruimte. Dit houdt in dat de ruimte vrij is van elektronische ontlading zodat je toestel geen risico heeft op beschadigingen.

Wanneer je iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag wordt uitgevoerd zal het gebroken scherm verwijderd worden. Je iPhone 7 zal worden voorzien van een origineel Apple scherm. Een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag duurt ongeveer 60 minuten. De kosten voor een nieuw scherm zijn €119,- en je ontvangt na de reparatie nog 6 maanden garantie. We bieden dit aan omdat we overtuigd zijn van onze service en jij kunt op deze manier ook echt zorgeloos genieten van je gerepareerde toestel.

Tijdens de iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag heb je de mogelijkheid om mee te kijken hoe jouw toestel gerepareerd wordt of je geniet van een gratis kop koffie. Mocht je geen tijd hebben om te wachten totdat je iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag klaar is kun je ook een afspraak maken om je toestel later op de dag op te komen halen.

Onze monteurs zorgen er tijdens de iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag voor dat jij al je gegevens op je toestel behoudt. Je hebt na een uur dus weer een iPhone die eruit ziet als nieuw mét al je gegevens zoals je dat van te voren ook had. Je hoeft dus niet bang te zijn om iets te verliezen tijdens de iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag.

Overige reparaties

Een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag is niet het enige probleem wat we kunnen oplossen. Onze monteurs kunnen namelijk vrijwel iedere iPhone reparatie uitvoeren. Ze zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen binnen 30 minuten je toestel weer oxidatievrij maken door chemische reiniging.

Verder kunnen ze problemen oplossen zoals een kapotte camera, knoppen die geen contact meer maken, het oplaadpunt wat niet meer werkt, een snel leeglopende accu, kapotte speakers, beschadigingen aan de achterkant van het toestel, niet werkende trilfunctie en softwareproblemen. Niet alleen voor een iPhone 7 scherm reparatie is Den Haag de juiste plek, maar voor al je iPhone problemen.

Veel reparaties kunnen worden uitgevoerd binnen 30 minuten. Je toestel is dus gerepareerd terwijl je staat te wachten en binnen korte tijd kun jij weer gebruik maken van je goed werkende iPhone.

Na iedere reparatie ontvang je van ons 6 maanden garantie. We vinden het belangrijk dat reparaties goed worden uitgevoerd en dat jij altijd de mogelijkheid hebt om terug te komen als er iets mis is.

Transparant over de kosten

Wat betreft de kosten reparatiekosten zijn we erg transparant. Op onze website kun je alle kosten per toestel en per reparatie bekijken. Op deze manier kunnen we voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan en weet je vooraf waar je aantoe bent. De prijzen die op onze website vermeld staan zijn inclusief BTW. Mocht er bij jouw toestel een reparatie niet tussen staan maar wil je wel graag weten wat de kosten zullen zijn kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Voordelen van Phone Medic

Iedere reparatie wordt snel en deskundig uitgevoerd. Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring op het gebied van smartphone reparaties. Ze gaan vakkundig en professioneel te werk en werken uitsluitend met originele onderdelen. Je weet dus zeker dat een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag goed wordt uitgevoerd. Ben je nou benieuwd hoe zo’n iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag er aan toe gaat? Dan is er de mogelijkheid om mee te kijken.

Eén van de grootste voordelen is wellicht dat het bij ons niet nodig is om vooraf een afspraak te maken. Je kunt dus op dezelfde dag dat je scherm gebroken is bij ons binnenlopen voor een iPhone 7 scherm reparatie in Den Haag. Een afspraak maken kan wel maar hoeft niet, je hebt dus alle vrijheid!

Daarnaast zorgen we ervoor dat jij je gegevens behoudt en krijg je altijd 6 maanden garantie.

Wat je probleem ook is, onze monteurs staan voor je klaar!

Wat je probleem met je iPhone ook mag zijn, voor iedere reparatie ben je bij Phone Medic in Den Haag (Theresiastraat 69-A) op het juiste adres. Onze monteurs zullen er alles aan doen om te zorgen dat jouw toestel na de reparatie weer helemaal functioneert zoals het hoort. En heb je nou alleen een probleem met de software of wil je graag (vrijblijvend) professioneel advies over je toestel of over een toestel wat je misschien wil aanschaffen: ook dan staan we voor je klaar!

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media