iPhone 7 accu reparatie Den Haag 


Raakt de batterij van uw iPhone 7 snel leeg en laadt deze langzaam op? Phone-Medic lost dit voor u op!  Wij zorgen vooor iPhone 7 accu reparatie in Den Haag. Ook bij andere problemen met iPhones kunnen wij helpen. Bij Phone-Medic Den Haag hoeft de iPhone 7 gelukkig niet compleet vervangen te worden. Er hoeft alleen maar een nieuwe batterij in. De reparatie van de iPhone 7 accu in Den Haag duurt bovendien helemaal niet zo lang. U kunt dus snel weer genieten van uw iPhone 7, nu met een langere batterijduur en verbeterde prestaties. Weet u niet zeker of we de accu van uw iPhone 7 kunnen repareren? Neem dan contact op

Snelle iPhone 7 accu reparatie Den Haag

Het vervangen van de batterij van een iPhone 7 duurt doorgaans niet erg lang. Een van onze gecertificeerde monteurs vervangt de batterij binnen 30 minuten. U kunt dus gewoon eventjes blijven wachten met een gratis kopje koffie of snel even de boodschappen doen tijdens de reparatie. Onze monteurs hebben bovendien jarenlange ervaring, dus naast snel wordt de reparatie ook zorgvuldig uitgevoerd. Zij vinden het ook geen probleem als u meekijkt met de reparatie. 

6 maanden garantie

Voor de reparatie worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Om aan te tonen dat al onze reparaties goed en zorgvuldig worden gedaan, heeft u bij al onze reparaties 6 maanden garantie. 

No fix, no fee

Wij hanteren een ‘no fix, no fee’ regeling. Dit houdt in dat wanneer het niet is gelukt om de iPhone te repareren u ook niet hoeft te betalen. Dit komt echter bijna nooit voor. 

Kosten iPhone 7 accu reparatie

Hoeveel kost het nu om de accu van een iPhone 7 te laten repareren? Gelukkig niet zo veel. In totaal kost het slechts 79 euro. Dat is veel voordeliger dan een nieuwe iPhone 7 kopen. Voor dit geld heeft u dus een nieuwe accu, waardoor de telefoon sneller is, de batterijduur langer is en de iPhone sneller oplaadt. Zoals eerder werd gezegd, wordt de reparatie ook nog eens uitgevoerd door een echte expert. 

Wanneer iPhone 7 accu laten repareren? 

Wanneer moet u nu ervoor kiezen om de iPhone 7 accu te laten repareren? Naarmate uw iPhone 7 ouder wordt gaat de batterij verslijten. Hierdoor laadt deze minder snel op en is de accuduur korter. In sommige gevallen kan het zelfs al zo zijn dat de iPhone helemaal niet meer opstart! Dan is het zeker tijd om een afspraak te maken bij Phone-Medic Den Haag om uw accu te laten repareren. Dit kan natuurlijk ook eerder, bijvoorbeeld als de telefoon halverwege de dag al leeg is. 

De accu van uw iPhone 7 moet waarschijnlijk eerder gerepareerd worden als u er niet goed mee omgaat. Wist u bijvoorbeeld dat het helemaal niet zo goed als u de telefoon te lang in een broekzak laat zitten? Of dat de batterij sneller slechter wordt als u de telefoon lang in de zon laat liggen? Kijk hier dus voor uit. 

iPhone 7 sneller na reparatie accu

Wist u dat Apple vorig jaar toegaf automatisch de prestaties van hun telefoons naar beneden bij te stellen naarmate de batterij ouder wordt? Volgens Apple kan de batterij de prestaties van de telefoon dan niet meer aan. Als u de accu laat repareren wordt dit helemaal teruggedraaid. Na de reparatie zijn de prestaties van uw iPhone dus ook een stuk beter. 

Accu reparatie Den Haag bij waterschade 

De iPhone 7 is, net zoals de andere nieuwe iPhone modellen, bestand tegen spatwater. Dit houdt niet in dat de telefoon compleet waterdicht is. Wanneer u de iPhone 7 bijvoorbeeld in het water laat vallen, raakt deze toch beschadigd. Bij waterschade is een snelle reparatie van uiterst belang. Ook de accu moet worden vervangen. Als u dit niet snel doet wordt de schade alleen maar groter en kan het zo zijn dat de telefoon niet meer te repareren is. Daarom kunt u het beste even snel bij ons naar binnen lopen of een afspraak maken. 

Zelf iPhone 7 batterij vervangen

Er zijn steeds meer mensen die zelf de accu van hun iPhone 7 repareren. Dit is niet altijd verstandig.  Er is namelijk een grote kans dat u de telefoon nog meer beschadigt. Daarom kunt u dit veel beter door een van onze gecertificeerde monteurs laten doen. Deze hebben hiervoor geleerd en hebben hier jarenlange ervaring mee. 

Ook bij andere iPhone 7 problemen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor accu reparaties. Ook andere problemen met uw iPhone 7 kunnen wij oplossen. Een barst in het scherm, problemen met de camera of een kapotte aan/uit knop, onze monteurs lossen dit allemaal snel en voordelig op. 

Met of zonder afspraak

Via de handige tool op onze website heeft u binnen 1 minuut een afspraak bij ons ingepland! Dit is echter niet noodzakelijk, u kunt namelijk ook bij ons naar binnen lopen in Den Haag. Dan kijken we of we tijd hebben voor de accu reparatie van uw iPhone 7.

Vrijblijvend professioneel advies

Heeft u een probleem met uw iPhone 7 en weet u niet wat er aan kan worden gedaan? Of twijfelt u over een nieuwe aankoop? Geen zorgen, u kunt bij ons altijd terecht voor advies over een reparatie of een aankoop. Dit is geheel vrijblijvend. 

Locatie iPhone 7 accu reparatie Den Haag

Wij zitten in het centrum van Den Haag. Heeft uw reparatie haast? Maak dan snel een afspraak of kom even langs. We hebben vast wel wat tijd over om de accu van uw iPhone te repareren. U kunt ons vinden in de Theresiastraat op nummer 69-A. Kijk wel eerst even naar onze openingstijden. 

Telefoon reparaties bij Phone-Medic Den Haag

Dagelijkse repareren wij talloze telefoons, van iPhones tot de nieuwste Sony Xperia. Hier, op onze website, kunt u zien welke reparaties er mogelijk zijn, hoeveel ze kosten en hoe lang ze zullen duren. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u meteen een afspraak inplannen met onze handige agenda tool.  Alle reparaties worden deskundig uitgevoerd. Bovendien krijgt u na iedere reparatie 6 maanden garantie. 
 

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media