6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Iphone 6 scherm reparatie Den Haag

Is je scherm gebroken en wil je graag een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag laten uitvoeren? Dan ben je bij Phone Medic op het juiste adres. De iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Je scherm zal worden vervangen door een origineel, nieuw Apple scherm zodat jij weer een iPhone hebt die eruit ziet als nieuw.

Ben jij nog op zoek naar een adres voor een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag? Stop dan met zoeken en ga snel naar Phone Medic.

iPhone 6 scherm reparatie Den Haag, zo wordt het uitgevoerd

Wanneer je er voor kiest om je iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag bij Phone Medic uit te laten voeren weet weet je zeker dat je toestel snel en deskundig wordt gerepareerd. Bij ons zijn enkel monteurs werkzaam die gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben met het repareren van smartphones. Ze gaan vakkundig te werk en kunnen vrijwel iedere reparatie in 30 tot 60 minuten uitvoeren.

Als je te lang wacht met een scherm reparatie wordt de schade alleen maar groter worden. Het is daarom raadzaam zo snel mogelijk een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag te plannen zodat je toestel gemaakt kan worden. Je kunt bij ons binnenlopen wanneer dit voor jou uitkomt, hoewel je eenvoudig online of telefonisch een afspraak kunt maken is dit niet noodzakelijk.

iPhone 6 scherm reparatie Den Haag: Origineel of High Copy scherm

Tijdens de iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag zullen onze monteurs ervoor zorgen dat jouw gebroken iPhone scherm vervangen wordt door een origineel, nieuw Apple scherm. Echter is het bij deze reparatie ook mogelijk om te kiezen voor een High Copy scherm. Dit is geen origineel Apple scherm waardoor deze variant ook lager in prijs is.

Een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag met een origineel scherm kost €119,- terwijl de High Copy €89,- kost. Het is alleen wel zo dat een origineel scherm beter is van kwaliteit (en daardoor dus ook duurder). Daarom wordt er bij een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag veelal aangeraden te kiezen voor een origineel scherm.

iPhone 6 scherm reparatie Den Haag in een ESD vrije ruimte

De iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag wordt uitgevoerd in een ESD vrije ruimte, in deze ruimte is het vrij van elektronische ontlading waardoor je iPhone niet beschadigd kan raken. In deze ruimte zal je toestel worden voorzien van een nieuw scherm.

Ben je benieuwd hoe zo’n iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag eruit ziet en wat de monteurs precies doen? Voel je vrij om mee te kijken terwijl jouw iPhone gerepareerd wordt. Het is overigens ook mogelijk om te genieten van een gratis kop koffie en in ons gebouw kun je gratis gebruik maken van WiFi. Een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag zal ongeveer 60 minuten duren.

Heb je door een drukke planning geen tijd om te wachten tot de iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag helemaal klaar is? Geen probleem! Je kunt gewoon een afspraak maken om je toestel weer op te komen halen. Wel zo handig.

Wanneer je bij ons in Den Haag een iPhone 6 scherm reparatie laat uitvoeren ontvang je nog 6 maanden garantie op je nieuwe scherm. We zijn overtuigd van de service die we bieden en gunnen jou het gemak om weer zorgeloos van je toestel gebruik te kunnen maken.

iPhone reparaties

Een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag is één van de meest populaire reparaties. Hoe zuinig je ook op je toestel bent, als je het laat vallen is de kans groot dat je scherm kapot gaat. Niet alleen bij iPhones is dit het geval maar ook bij andere smartphones is het scherm kwetsbaar. Echter kun je bij ons in Den Haag natuurlijk ook voor andere iPhone reparaties terecht.

Het kan gebeuren dat je home- of aan/uit knop niet meer goed werkt, het oplaadpunt geen verbinding meer maakt of dat je zwart beeld krijgt als je je camera opent. Ook kan het voorkomen dat je speaker of de trilfunctie het niet meer doet, dat de accu snel leeg loopt of dat je toestel waterschade heeft opgelopen. Voor ieder probleem kun je bij ons terecht. Onze monteurs helpen je graag en weten voor ieder probleem een oplossing.

Ook als het gaat om problemen met de software of als je een vraag hebt over je toestel, een reparatie of over een nieuw toestel wat je wil kopen kun je bij ons terecht voor vrijblijvend en professioneel advies.

Waarom Phone Medic?

Bij ons werken monteurs die gecertificeerd zijn en jarenlange ervaring hebben met het repareren van iPhones. Ze werken met originele onderdelen en de reparaties worden uitgevoerd in een ESD vrije ruimte. Iedere iPhone reparatie wordt uitgevoerd in 30 tot 60 minuten waardoor je toestel klaar is terwijl je wacht. Je kunt meekijken met de iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag of een (gratis) kop koffie drinken terwijl je wacht. Na iedere reparatie ontvang je 6 maanden garantie.

iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag wanneer het jou uitkomt

Daarnaast bieden we jou als klant veel vrijheid. Zo kun je bij ons iedere dag van de week terecht voor een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag en zijn we iedere avond tot 19.00 uur geopend (behalve zondag dan zijn we tot 18.00 uur geopend).

Je hebt de mogelijkheid om voor een reparatie of advies binnen te lopen wanneer dit voor jou uitkomt. Een afspraak maken kan natuurlijk wel maar is niet perse nodig. Als je geen tijd hebt om te wachten tot je toestel gerepareerd is kun je een afspraak maken om je iPhone later op de dag op te komen halen.

Transparant over de kosten

Ook zijn we naar jou als klant toe transparant over de kosten van de reparaties. Dit staat uitgebreid uitgewerkt op onze website. Je kunt de kosten per toestel en per reparatie bekijken. Op deze manier weet je vooraf wat de kosten zullen zijn voor de reparatie en kom je ook niet voor verrassingen te staan. Dit is zowel voor ons als voor jou als klant erg prettig. Mocht je nou een reparatie nodig hebben die niet vermeld staat bij jouw toestel, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Kom langs bij Phone Medic!

Wil je een iPhone 6 scherm reparatie in Den Haag laten uitvoeren of heb je een ander probleem met je toestel? Kom langs bij Phone Medic of neem vrijblijvend contact met ons op!