iPhone scherm reparatie Den Haag

Heeft u een iPhone van het befaamde en innovatieve Apple maar is het scherm hiervan kapot? Of is het zelfs zo dat de gehele iPhone niet meer werkt vanwege de schade aan het beeldscherm? Laat de reparatie van uw iPhone scherm dan zo snel mogelijk uitvoeren door de monteurs van Phone-Medic Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en/of vervangen van alle soorten iPhone schermen, van de oude iPhone 4 tot de nieuwere iPhone X. Heeft uw iPhone naast schade aan het beeldscherm nog andere mankementen? Ook die lossen wij voor u op. Neem nu contact op als u nog vragen heeft over de reparatie van uw iPhone scherm bij Phone-Medic Den Haag. Ook kunt u nu al direct een afspraak maken via onze handige agendatool.

Reparatie iPhone scherm Den Haag binnen het uur

Mensen zijn nog steeds in de veronderstelling dat het repareren van een iPhone scherm door een expert nogal lang kan duren. Niets is minder waar. Doorgaans hebben onze monteurs niet meer dan een uur nodig om het scherm van uw iPhone te repareren. Dit betekent dat u gewoon bij ons op locatie kunt wachten tot de reparatie van uw iPhone scherm afgerond is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gratis gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Wilt u meekijken met de reparatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden aangezien onze monteurs dit geen probleem vinden. Als u geen tijd heeft om te wachten tot de reparatie afgerond is maakt dat overigens niets uit. In dat geval spreken we een later tijdstip of een dag uit waarop u uw iPhone (met nieuw beeldscherm!) weer op kunt halen.

Prijs reparatie iPhone scherm in Den Haag

Hoeveel kost het nu om uw iPhone scherm te laten repareren bij Phone-Medic Den Haag? De kosten vallen doorgaans lager uit dan de meeste mensen verwachten. Normaliter kost een iPhone scherm reparatie bij ons X. De prijs van de reparatie is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zien wij bijvoorbeeld dat bij schade aan het scherm door een val er ook nog andere dingen markeren aan de iPhone. Denk hierbij aan een kapotte achterkant of een beschadigde cameramodule. In zulke gevallen zullen de kosten wat hoger uitvallen. Is er slechts sprake van schade aan het scherm, dan is de prijs inderdaad maar X.

6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat wij alleen maar maatwerk leveren, bieden wij u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Als binnen deze periode blijkt dat de reparatie, om wat voor reden dan ook, niet naar behoren is uitgevoerd dan kunt u dat bij ons melden. Dan zullen wij zorgen dat het probleem alsnog verholpen wordt. Gelukkig blijkt in de praktijk dat dit nooit of zelden nodig is.

Reparatie niet gelukt?

En wat nu als de reparatie niet lukt? Dan hoeft u niets te betalen. Deze regeling heet de no fix, no fee regeling. Ook bij deze regeling is het zo dat die in de praktijk haast nooit toegepast hoeft te worden. Dit is vooral te danken aan het feit dat onze monteurs haast alle mankementen en problemen aan iPhones weten te verhelpen.

Dekt verzekering schermschade iPhone?

Wist u dat in bepaalde gevallen de verzekering de kosten van de schermreparatie van uw iPhone bij ons in Den Haag voor zijn rekening neemt? Dit is bijvoorbeeld zo wanneer de schade onder uw inboedel of reisverzekering valt. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met u verzekeraar. Hier kunt u wel alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, dan weet u wat het gaat kosten.

Gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring

Bij ons hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over wie uw iPhone repareert. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Zo beschikken zij over jaren aan werkervaring. Deze ervaring is belangrijk, aangezien ze hierdoor precies weten hoe ze het beste een scherm kunnen repareren of vervangen, ongeacht het model iPhone. Uw iPhone is dus in goede handen.

Zelf scherm iPhone repareren in Den Haag

Wie op internet “zelf iPhone scherm repareren” op zoekt, zult zien dat er talloze tutorials hierover te vinden zijn. Het is daarom logisch dat veel mensen denken dat dit de meest goedkope en meest verstandige optie is. Dit is echter totaal niet het geval. We zien het namelijk maar al te vaak: iemand heeft zelf geprobeerd aan zijn iPhone te sleutelen waardoor alleen nog maar meer schade is aangericht! Uiteindelijk kost dit alleen nog maar meer geld en tijd. Nee, het is veel slimmer om meteen het kapotte iPhone scherm te laten repareren door een van de bevoegde monteurs van Phone-Medic Den Haag. Zij hebben hier voor geleerd en weten wat ze moeten doen.

Alleen maar Apple onderdelen bij reparatie iPhone scherm Den Haag

Tijdens al onze iPhone scherm reparaties op onze locaties in Den Haag maken wij alleen maar gebruik van onderdelen en schermen van Apple zelf. Deze zijn meerdere malen gekeurd, van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaar. Op deze manier kunnen wij onze klanten er van verzekeren dat hun iPhone beeldscherm haarscherp is en weer jarenlang mee kan.

Ook andere iPhone reparaties bij Phone-Medic Den Haag

Wij voeren niet alleen schermreparaties uit op iPhones. Ook met andere mankementen kunt u gewoon bij ons terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • kapotte achterkant

  • softwareglitches

  • een niet-werkende camera

  • verouderde of snel leeglopende accu

Maak nu een afspraak!

Laat nu uw iPhone scherm repareren bij Phone-Medic Den Haag en maak een afspraak. Dit kan gemakkelijk via onze website. Selecteer uw type iPhone en vervolgens het type schade, in dit geval een kapot beeldscherm. Dan ziet u alle relevante info, zoals de prijs en de duur. Vervolgens kunt u een dag en tijdstip selecteren.

Geen afspraak? Geen probleem

Ook zonder afspraak kunt u bij ons naar binnenlopen. Wij kunnen vast wel wat tijd vrijmaken om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel eerst eventjes naar onze openingstijden.

Onze locatie

Waar wij te vinden zijn? In de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. In de omgeving is veel parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer zijn we gemakkelijk te bereiken. Dit is met name te danken aan de nabijheid van het Centraal Station van Den Haag.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media