Hoelang duurt een telefoon reparatie?

Voor een telefoon reparatie zoals een iPhone reparatie Den Haag of een Samsung reparatie in Den Haag zit je bij Phone-Medic goed! Je kent het wel, net een nieuw toestel, foto’s aan het maken en druk aan het appen met al je contacten. Je zit op de wc en hij valt uit je handen op de tegels, krak. Je telefoon is kapot! Dan wil je hem zo snel mogelijk laten repareren en eigenlijk niet te lang kwijt zijn aan reparatie, hoelang duurt een telefoon reparatie? In dit artikel lees je alles wat je moet weten wanneer je je telefoon wilt laten repareren bij Phone-Medic. Duidelijk en geen vreemde addertjes onder het gras. Lees snel verder!

Een reparatie voor een Apple product, hoe lang duurt dat?

Niet zo lang, je hebt natuurlijk verschillende reparaties maar over het algemeen duurt een reparatie voor een Apple product 60 minuten. Er zijn verschillende Apple producten die Phone Medic repareert. Zelfs voor de iPhone 4 zit je bij Phone Medic goed! Maar ook met de iPhone 5c en iPhone SE kan je terecht bij Phone Medic. Heb je een gloednieuw toestel zoals de iPhone X? Geen probleem! Ook daarvoor kan Phone Medic jouw redder in nood zijn! Heb je een iPad of Macbook van Apple? Helaas kunnen deze producten ook kapot gaan. Dat weet Phone Medic ook! Een reparatie van een iPad duurt van 120 minuten tot 360 minuten. Het is maar net wat er defect is aan je iPad. Ook voor de iPad heeft Phone Medic genoeg materialen in huis om jouw product te repareren. Een iPad 2 maar ook de iPad pro kan weer als nieuw fungeren met een reparatie bij Phone Medic. Ervaar je problemen met je Macbook Air of is het glas van je iMac kapot? Phone Medic heet dan misschien ‘Phone’ medic, maar met je Macbook of iMac zit je ook bij ons goed! Omdat er vaak iets meer bij komt kijken dan alleen een scherm vervangen of een toetsenbord terug plaatsen, is het beantwoorden van de vraag hoe lang duurt een reparatie lastig te beantwoorden. Het gebeurt in ieder geval zo snel mogelijk!

Hoe lang duurt een reparatie van een Samsung telefoon?

Ook voor een Samsung reparatie zit je bij Phone Medic goed! Over het algemeen duurt de reparatie van een Samsung telefoon 60 minuten. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan of het probleem duidelijk is, of dat het nog onderzocht moet worden. Heb je een iets ouder toestel van Samsung en weet je niet zeker of Phone Medic je toestel kan repareren? Geen probleem. In de Galaxy serie van Samsung zit je bij ons goed! Zowel de Galaxy S serie, Galaxy A serie, Galaxy J serie en Galaxy Note serie kan Phone Medic voor je repareren! Vaak duurt de reparatie van een telefoon niet lang en is het dus zo gepiept! Heb je een tablet van Samsung en wil je weten hoelang de reparatie hiervan duurt? Niet alleen telefoons maar ook tablets repareren ze bij Phone Medic. Zoals hiervoor genoemd al alle Apple producten, maar ook een Samsung tablet! Het gaat dan om de Galaxy Tab producten. Om te kijken of jouw tablet er tussenzit neem zeker eens een kijkje op onze website. Hier staat tevensdasdasds hoe lang een reparatie duurt en wat de kosten zijn. Mocht er geen tijd bij staan dan is het lastig om te in te schatten. Je kan het beste dan even een belletje plegen met Phone Medic om meer informatie te krijgen over hoe lang een reparatie duurt, van een telefoon of een tablet.

Phone Medic repareert niet alleen Samsung en Apple producten, maar ook andere!

Heb je een toestel van Sony of Huawei? Of bezit je een HTC, LG, Asus Tablet, OnePlus of Google tablet? Phone Medic kan ook hiervoor jouw reddende engel zijn! Heb je je Sony telefoon laten vallen of is deze op een andere manier beschadigd geraakt? Wij voeren de reparatie snel en vakkundig uit. Maar ook voor een Huawei zit je bij ons goed. Bij de Sony kunnen we je Xperia telefoon repareren, bij de Huawei gaat het om de toestellen Mate, P Smart, P10 en P9. Weet je niet goed hoe lang de reparatie van een telefoon duurt? Neem dan eens een kijkje op de website. Er wordt duidelijk aangegeven hoelang een reparatie duurt van een telefoon en wat de kosten hiervan zijn. De tijden verschillen van 60 minuten tot 180 minuten. Toch blijft het lastig om te zeggen, omdat het niet altijd duidelijk is wat het probleem is. Mocht het overduidelijk om een scherm gaan dan kan je de gegevens op de website als leidend beschouwen. En nog heel veel meer producten kan Phone Medic voor je repareren. Het is werkelijk ongelooflijk wat ze allemaal kunnen. Weet je niet zeker of jouw toestel of apparaat gerepareerd kan worden? Stuur gerust eens een berichtje of loop even binnen in de winkel. We helpen je graag. Met onze vakkundige medewerkers kun je er zeker van zijn dat jouw toestel vakkundig gerepareerd wordt en met de grootste zorg wordt behandeld.

Vragen of advies nodig?

Wil je weten hoelang een telefoon reparatie duurt? Of twijfel je over de reparatie van een product? Wil je graag advies over een nieuwe aankoop of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze monteurs beantwoorden al uw vragen en geven vakkundig onafhankelijk advies. Een afspraak maken voor een telefoon reparatie is zo gedaan. Het enige wat je moet doen is het model en het typte schade op onze website selecteren. Vervolgens kan je zelf de datum en tijd uitkiezen die je het beste uitkomt. Ben je toevallig in de buurt of ben je vergeten een afspraak te maken? Je kan ook gewon bij ons binnen lopen. De deur staat altijd open! Onze monteurs hebben vaak wel even de tijd om uw telefoon te repareren. Ze kunnen dan ook direct aangeven hoelang een telefoon reparatie duurt. Je vindt Phone Medic aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Geen probleem! Genoeg parkeerplek.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media