De voordelen van een Samsung accu reparatie!

Een vaak voorkomend probleem, je moet je telefoon vaker dan drie keer per dag aan de lader leggen. Erg vervelend en het vertrouwen in je telefoon is ver te zoeken. Phone-MediC is jouw life-saver! Ja, echt waar. Bij Phone-MediC laten we je graag genieten van de voordelen van een Samsung accu reparatie. Dat is namelijk zo gepiept! Ben je op zoek naar een andere Samsung reparatie in Den Haag? Geen probleem, ook daarmee kan Phone-MediC je van dienst zijn! Lees gauw verder en kom achter alle voordelen die een Samsung accu reparatie biedt. Wellicht is jouw toestel binnen een uur weer als nieuw! Wil je graag direct contact? Dat kan ook, onze ervaren monteurs staan graag voor je klaar.

Voorkom een nieuwe accu in je Samsung!

Grote kans dat het kwaad al is geschied, maar toch handig om dit even te lezen, zo kan je uitermate genieten van de voordelen die een Samsung accu reparatie biedt. Wist je trouwens dat het heel slecht is voor je accu om hem elke keer maar een stukje op te laten laden? Het is veel beter om je toestel pas van de lader te halen wanneer die op 100% is. Daarnaast is het verstandig om hem ook pas op te laden wanneer die bijna leeg is. Zo gaat de duur van je accu het langste mee en geniet je dus ook het langst van alle voordelen die een Samsung accu reparatie biedt!

Hoe gaat een reparatie in zijn werk?

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs onderzoeken eerst de telefoon, is de accu wel de boosdoener? Of is er misschien meer aan de hand. Wees gerust! Er worden geen reparaties uitgevoerd zonder dat hierover gecommuniceerd wordt. We zorgen er altijd voor dat je van de voordelen kan genieten die Phone-MediC biedt bij een Samsung toestel, niet alleen bij een accu reparatie. Wanneer de schade is vastgesteld wordt er een oordeel gemaakt hoe het toestel het beste kan worden gerepareerd. Wanneer de schade is vastgesteld, kan de reparatie beginnen. Omdat onze monteurs ervaren zijn kunnen ze dit best snel bewerkstelligen! Doorgaans is de reparatie binnen een uur klaar. Je kan daarom prima bij ons in de zaak blijven wachten. Met een gratis kopje koffie en onze gratis Wi-Fi is de tijd zo om! Heb je iets anders in de planning staan? Geen probleem, we spreken een later tijdstip af waarop je jouw toestel op kan halen. Ook dit behoort tot de voordelen van een Samsung accu reparatie die Phone-MediC in Den Haag biedt!

Wat zijn de kosten voor een nieuwe accu?

De kosten zijn afhankelijk van het type model dat je Samsung telefoon is. Het is daarom duurder om bijvoorbeeld een accu te vervangen van een actuelere Samsung dan van een ouder type. Maar niet minder belangrijk! Een Samsung accu reparatie biedt hoe dan ook voordelen, dus we kunnen het zeker aanbevelen om te laten doen. De kosten variëren in ieder geval van €59,- tot €79,- dat valt dus best wel mee! Een mooie bijkomstigheid is wanneer je goed verzekerd bent. Het kan dus zomaar zijn dat de verzekering de kosten dekt van je reparatie. Ook dat zijn de voordelen van een Samsung accu reparatie bij Phone-MediC! Kom je niet voor een accu reparatie bij Phone-MediC maar voor een ander onderdeel van je toestel? Ook dan kan de verzekering een uitkomst zijn. Het is wel belangrijk dat het daadwerkelijk in je woning is gebeurd of op reis. In die gevallen kan je contact opnemen met je inboedel- of reisverzekering. Vraagt je verzekering naar een offerte dan kan je deze ten alle tijden bij ons aanvragen, helemaal gratis!

De voordelen die Phone-MediC biedt bij de accu reparatie van een Samsung

Bij Phone-MediC hanteren we een No fix No fee regeling, dit wil zeggen dat als het toestel niet gerepareerd kan worden, wat haast nooit voorkomt, er ook geen kosten zijn. Goed om op de hoogte te zijn van onze No Fix No Fee regeling. Daarnaast zijn er nog meer voordelen die Phone-MediC biedt bij je Samsung accu reparatie, namelijk dat je zes maanden garantie hebt op de accu. Kom je voor andere reparaties aan je toestel? Ook daarop zit zes maanden garantie. Je kan er in ieder geval vanuit gaan dat je van alle voordelen geniet wanneer je een reparatie laat doen bij Phone Medic voor jouw Samsung toestel!

Ga niet zelf aan de slag met je Samsung accu reparatie!

We weten dat het internet volstaat met handleidingen hoe je jouw Samsung toestel weer kan repareren. Je koopt wat gereedschap op een webshop, bekijkt een YouTube filmpje en daar ga je! We adviseren juist om dit niet te doen! Onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd, een telefoon monteur word je niet van een YouTube filmpje. Maak dus gewoon gebruik van alle voordelen die Phone MediC biedt bij de reparatie van je accu voor jouw Samsung. Mocht je het nu toch zelf hebben geprobeerd, en krijg je jouw toestel nu niet meer aan de praat, neem dan gerust contact op. Onze monteurs helpen je graag verder!

Maak nu een afspraak en geniet snel van de voordelen die een accu reparatie biedt van jouw Samsung!

Op onze website wordt heel overzichtelijk aangegeven wanneer je jouw reparatie kan plannen. Kies dus gewoon een moment uit wat makkelijk is voor jou en breng je toestel naar onze winkel in Den Haag! Komt het je niet zo goed uit om te blijven wachten? Na overleg kan je jouw toestel later op de dag ophalen. Een afspraak maken is niet verplicht! Je kan ook gewoon binnenlopen. Kijk daarvoor wel even naar onze openingstijden zodat je niet voor een dichte deur staat. Onze openingstijden vind je onderaan onze pagina. Je vindt Phone MediC aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag. Ben je in het bezit van een Apple toestel? Of heb je een ander merk toestel waar je ook wil genieten van de voordelen van een accu reparatie? Geen probleem! Phone-MediC repareert ook telefoons als Huawei, Sony, OnePlus en Apple. Kijk zeker even rond op onze website en kijk naar alle mogelijkheden!

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media