Wij zijn helaas gesloten, morgen zijn wij weer geopend. Bekijk openingstijden

Samsung reparatie

Samsung is een van de grootste smartphones producent ter wereld. Samsung is bekend door zijn enorm veel keuze uit smartphones, zodat de consument de juiste smartphone naar zijn benodigdheden kan kiezen. Terwijl Samsung een van de beste smartphones fabrikant is, gaat de hardware toch niet zo lang mee. Het is mogelijk dat u na een tijdje de oplaadpunt, accu of een andere onderdeel zult moeten laten veranderen. Goed nieuws is dat wij bij Phone-MediC altijd klaar staan voor al u Samsung smartphone reparaties. Phone-MediC verzekert u van de beste kwaliteit en de snelste hersteltijd. Phone-MediC kan alle reparaties uitvoeren zoals scherm vervangen, oplaadpunt vervangen, accu vervangen, aan/uit knop reparatie herstellen en nog veel meer en dat allemaal binnen een half uur met behoudt van uw gegevens en toestelgarantie Excl. Waterschade.

Samsung Galaxy scherm reparatie

Is uw Samsung Galaxy scherm kapot? Wilt u hem gemaakt hebben terwijl u wacht? Geen paniek! Phone-MediC repareert uw Samsung Galaxy scherm binnen een half uur. Onze ervaren monteurs kunnen uw scherm perfect herstellen met een originele exemplaar. Uw Samsung Galaxy scherm wordt binnen een ESD veilig reparatie ruimte met de best kwaliteit tools gerepareerd, waardoor u ook 6 maanden garantie op uw scherm reparatie krijgt.

Samsung Galaxy waterschade opgelopen?

Samsung Galaxy Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Samsung weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Samsung oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Samsung kunt genieten. Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Samsung waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Samsung kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media