Wij zijn geopend, heeft u vragen? Bel ons gerust!

Samsung Galaxy A8 2018 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy A8 2018 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

NO FIX, NO FEE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

6 MAANDEN GARANTIE

30 MIN SERVICE

100% ORIGINELE ONDERDELEN

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

MET OF ZONDER AFSPRAAK

REPARATIE OP LOCATIE

MEEKIJKEN MET UW REPARATIE

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

Betaalmogelijkheden

Samsung A8 2018 Reparatie

Samsung introduceert de nieuwe Samsung Galaxy A8 2018.De waterdichte behuizing en een always on Full HD galaxy S8 look a like beeldscherm zijn nuttige extra's en met een Usb-C aansluiting is het toestel helemaal bij de tijd. Tevens bevat het toestel een camera met 16 megapixel. De populariteit van de samsung Galaxy A8 2018 hangt samen met de goede prijs-kwaliteit verhouding. Het frame van de Samsung Galaxy A8 2018 is gemaakt van aluminium en zowel de voor als de achterkant zijn uitgerust met waterdichte Gorilla Glass.

Samsung A8 2018 Beeldscherm Reparatie

Is de beeldscherm van uw Samsung A8 2018 beschadigd door een val- of stoot schade? U bent bij Phone-MediC Den Haag dan op het juiste adres. Wij kunnen uw beeldscherm repareren binnen zestig minuten. Onze ervaren monteurs kunnen uw defect of beschadigd beeldscherm vervangen door een nieuwe originele Samsung Samsung Galaxy A8 2018 beeldscherm waar u bij kunt zitten onder het genot van een gratis kopje koffie. Met onze ruime ervaring, originele onderdelen en ESD veilig reparatie ruimte is uw Samsung scherm reparatie klaar terwijl u wacht! Daarnaast krijgt u ook nog eens 6 maanden garantie op uw reparatie. Neem contact op met ons voor meer informatie over uw Samsung Galaxy A8 2018 scherm reparatie.

Samsung A8 2018 waterschade Opgelopen?

Samsung Galaxy Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Samsung weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Samsung oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Samsung kunt genieten. Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Samsung waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Samsung kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.
 

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media